۰
plusresetminus
تاریخ انتشارپنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱
کد مطلب : ۶۰۲۹۱
سرپرست شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری مطرح کرد:

تجهیز چاه‌های کشاورزی به کنتور هوشمند

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: نصب کنتور هوشمند بر روی چاه‌های کشاورزی یکی از راهکارهای تحقق عدالت آبی به شمار می‌آید که این موضوع در استان پ چهارمحال و بختیاری توسط شرکت آب منطقه‌ای درحال پیگیری و اجرا است.
تجهیز چاه‌های کشاورزی به کنتور هوشمند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، مسلم صادقی صبح امروز در نشست با مدیرکل سازمان محیط زیست چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: نصب کنتور هوشمند بر روی چاه‌های کشاورزی یکی از راهکارهای تحقق عدالت آبی به شمار می‌آید که این موضوع در استان پ چهارمحال و بختیاری توسط شرکت آب منطقه‌ای درحال پیگیری و اجرا است.

وی افزود: مدیریت منابع آبی و حفظ محیط زیست از جمله موضوعات مهمی هستند که تحقق آن‌ها به همکاری دستگاه‌های مختلف نیازمند است.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: امروزه حفاظت از منابع آبی به ویژه آب‌های زیرزمینی در ایران و به تبع آن در استان چهارمحال و بختیاری به یک ضرورت تبدیل شده است.

صادقی در سال آبی جاری شاهد کاهش چشمگیر بارندگی‌ها در سطح استان بودیم و همین امر اهمیت و لزوم به کارگیری راهکارهای سازگاری با کم آبی را نمایان می‌کند.

وی با بیان اینکه تدوین طرح جامع آب استان در مراحل پایانی آن قرار دارد، عنوان کرد: شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری تمامی توان و ظرفیت خود را جهت حفاظت از منابع آبی استان و ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب در بین مردم و بهره‌برداران از منابع آب‌های زیرزمینی به کار گرفته است.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: نصب کنتور هوشمند بر روی چاه‌های کشاورزی یکی از راهکارهای تحقق عدالت آبی به شمار می‌آید که این موضوع در استان چهارمحال و بختیاری توسط شرکت آب منطقه‌ای درحال پیگیری و اجرا است.

صادقی در پایان خاطرنشان کرد: صیانت از منابع آبی و حفظ محیط زیست دو هدف مشترک شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری و سازمان محیط زیست استان است که باید با همکاری و هم‌افزایی بیش از پیش این دو نهاد عملیاتی شوند.

انتهای خبر/1031ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳

ساعت:

۰۹:۱۵:۴۸

13 Feb 2025