۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷
کد مطلب : ۵۹۹۲۲
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری خبر داد:

فعالیت تامین اجتماعی در 5 شهرستان چهارمحال‌وبختیاری

مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: در پنج شهرستان این استان مراکز درمانی تامین اجتماعی و بیمارستان امام علی (ع) فعال هستند.
فعالیت تامین اجتماعی در 5 شهرستان چهارمحال‌وبختیاری
مصطفی فلاحی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مسائل و مشکلاتی که بر دوش خانواده‌هایی که دچار نازایی هستند قرار دارد، بحث هزینه‌های سنگینی است که در این زمینه وجود دارد.
 
وی تصریح کرد: از همین‌رو با توجه به قانون جوانی جمعیت حمایت‌های سازمان تامین اجتماعی در قالب بسته خدمات درمانی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود.
 
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری بیان داشت: یک زوج نابارور ممکن است چندین بار برای درمان توسط پزشک فوق تخصص ویزیت شود که تمامی این ویزیت‌ها به همراه اقدامات پاراکلینیک شامل سونوگرافی‌، رادیولوژی، آزمایشگاه و یا اقداماتی که در حیطه آزمایشگاه در بحث خرید تجهیزات جراحی سازمان به‌صورت بسته خدمات درمانی ارائه می‌شود.
 
فلاحی افزود: بر اساس قراردادی که با یکی از مراکز تخصصی پزشکی استان و تمامی پزشکان، ماماها و بیمارستان‌ها داشتیم خرید خدمت در بخش‌های دولتی و عمومی غیردولتی 90 درصد این بسته خدمات درمانی را تقبل کرده و 10 درصد دیگر به‌صورت فرانشیز بر عهده بیماران است.
 
وی عنوان داشت: در حوزه بیمارستان‌های خصوصی و بخش خصوصی 70 درصد هزینه‌ها با تعرفه خصوصی توسط تامین اجتماعی پرداخت می‌شود به‌عنوان مثال در برخی موارد مانند مرکز درمان ناباروری «حضرت زهرا (س)» 630 پرونده وجود دارد که 90 درصد هزینه‌های آن‌ها را در حوزه خرید خدمت پرداخت می‌کنیم.
 
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری افزود: بخشی از ارائه خدمات تامین اجتماعی در حوزه دانشگاه است که ازجمله آن هزینه‌های بیمارستانی شامل سزارین‌ها و زایمان‌های طبیعی، هزینه‌های بیمارستانی کودکان زیر هفت سال که با توجه به الحاق ویزیت رایگان آن‌ها پرداخت می‌شود، هزینه‌های ناشی از حوادث غیرمترقبه، هزینه‌های ناباروری مرکز «حضرت زهرا (س)»، داروها و... پرداخت می‌شود.
 
فلاحی عنوان داشت: در 6 ماهه نخست سال 1403 بالغ‌بر 60 میلیارد تومان به مراکز طرف قرارداد که در حوزه جوانی جمعیت ارائه خدمات به بیماران در این استان می‌کنند، پرداخت شده است.
 
وی بخشی از خدمات خود را در حوزه خرید خدمت از سیستم دانشگاه دانست و اضافه کرد: برخی از داروها به دلیل اینکه با ارز وارد می‌شوند هزینه‌های سنگینی دارند و در برخی از موارد ماهانه بالغ‌بر 1 میلیارد تومان هزینه یک قلم داروی بیماران نابارور است.
 
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری افزود: حتی به افرادی که در مراکز غیردولتی و خصوصی که طرف قرارداد ما نیستند ویزیت می‌شوند با توجه به پیوست‌هایی که ارائه می‌دهند در قالب خسارات غیر متفرقه هزینه‌ها پرداخت می‌شود.
 
فلاحی بیان داشت: مشکلات نازایی فقط مربوط به زنان نیست اما پرونده‌هایی که در حوزه ناباروری در این استان ایجاد شده نشان از آن دارد که مشارکت خانم‌ها به مراتب بیشتر از آقایان است.
 
وی افزود: تامین اجتماعی هم خریدار خدمات است و هم ارائه‌دهنده خدمات درمانی و در این استان پنج مرکز درمانی و بیمارستان امام علی (ع) فعال هستند.
 
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری عنوان داشت: در تمامی مراکز درمانی پزشکان متخصص و ماماها مستقر هستند و به‌عنوان سطح یک ارائه خدمت به مراجعه‌کنندگان می‌کنند، همچنین آموزش‌های مدون به افراد باردار در قالب آموزش‌های 18گانه ارائه می‌شود.
 
فلاحی افزود: علاوه‌براین دو مرکز در شهرکرد وجود دارد که کلاس‌های آموزشی با حضور ماما و پزشک متخصص در این مراکز حضور دارند و در بیمارستان امام علی (ع) نیز یکی از بهترین بخش‌ها به بحث زنان زایمان اختصاص یافته است.
 
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری بیان داشت: کشور هر چه به سمت جوانی پیش برود مشکلات اجتماعی، خانوادگی و... کاهش می‌یابد و روابط خانوادگی گرم‌تر خواهد شد.
 
انتهای خبر/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

يکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳

ساعت:

۱۴:۰۱:۱۸

12 Jan 2025