شراره رئیسی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «
جهانبین نیوز»، اظهار کرد: درحال حاضر با توجه به سردی هوا، کاهش بارندگی و ایجاد پدیده وارونگی هوا در شهرکرد مردم با آلرژیها مواجه هستند.
وی تصریح کرد: رینیت آلرژیک یا درگیری التهاب بینیها یکی از انواع آلرژی است که بیشتر افراد با آن مواجه هستند، پیشبینی میشود تا سال 2050 از هر دو نفر، یکی به این نوع آلرژی مبتلا شود.
فوق تخصص ریه، آسم و آلرژی افزود: یکی از علل بروز آلرژی التهاب بینیها، آلودگی هوا خصوصا در مناطق شهری است.
رئیسی ادامه داد: آلرژنها که عموماً آلایندهها و ذرات معلق در هوا هستند، سیستم ایمنی را تحریک میکنند.
وی افزود: در شهرکرد ذرات 2/5 میکرون هم وجود دارد و این ذرات بسیار برای ریه مضر است، چراکه میتوانند وارد نقاط تحتانی ریه شده و به مخاط ریه چسبیده و ایجاد عوارض کنند.
فوق تخصص ریه، آسم و آلرژی اضافه کرد: ذرات 10 میکرون موجود در هوا نیز مخاط گلو را آلوده کرده و مشکلاتی برای افراد ایجاد میکنند، وقتی یک آلرژن وارد سیستم تنفسی میشود، منجر به آبریزش بینی، عطسه، خارش چشم، احساس درد گلو، سرفه، تنگی نفس و خس خس سینه شده و مشکلاتی را برای فرد ایجاد میکند.
رئیسی با بیان اینکه احساس سردرد، خستگی، عدم توانایی انجام کار و... نیز از دیگر علایمی است که یک آلرژن میتواند ایجاد کند، گفت: این آلرژن میتواند یک ویروس باشد که سیستم ایمنی فرد را تحریک کرده و در افرادی که زمینه آلرژی، آسم و رینیت آلرژیک دارند بهعنوان محرک آغاز بیماری عمل میکنند.
وی خاطرنشان کرد: تحریک سیستم ایمنی در افرادی که مدام در معرض آلودگی هوا قرار دارند منجر به ایجاد عفونتهای تنفسی میشود.
فوق تخصص ریه، آسم و آلرژی گفت: تا زمانی که آلرژی درمان نشود و آلرژن هم در محیط وجود داشته باشد علائم هم ادامه خواهد یافت.
رئیسی پرهیز از برخورد با آلرژنها را مهمترین درمان آلرژی دانست و بیان داشت: روشن گذاشتن گاز در آشپزخانههای اپن، استفاده از شویندهها، عطرها و اسپریها، دود اسپند، دود سیگار و... جزء آلودهکنندهها در محیط خانه هستند و منجر به ایجاد آلرژی میشود.
انتهای خبر/1026ج