:23'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['cache_html'] = '1'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['func'] = 'Get_Mobile_Footer'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['prms'] = '0'; ?>:23'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['cache_html'] = '1'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['func'] = 'Get_Mobile_Footer'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['prms'] = '0'; ?> تفکیک مدیریت محلی از ملی راه‌گشای حل مشکلات | جهان بین
۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۸
کد مطلب : ۵۹۷۴۴
رئیس شورای اسلامی شهرکرد تاکید کرد:

تفکیک مدیریت محلی از ملی راه‌گشای حل مشکلات

رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: راه برون‌رفت از مشکلات جاری، التزام به اجرای قوانین کشور در خصوص تفکیک مدیریت محلی از مدیریت ملی است.
تفکیک مدیریت محلی از ملی راه‌گشای حل مشکلات
مصطفی حیدری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، از صدور بیانیه مشترک مجمع مشورتی شوراهای اسلامی و مجمع شهرداران با محوریت «از حکمرانی دولتی تا حکمروایی شهری» در هفتاد و چهارمین اجلاس این مجمع در رشت خبر داد و اظهار کرد: مشارکت واقعی مردم در اداره امور شهرها و روستاها از ضروریات نظام جمهوری اسلامی ایران و از ارکان تصمیم‌گیری مدیران و عاملی مهم در افزایش رضایتمندی مردم است.
 
وی با بیان اینکه نظام شورایی با پیروزی انقلاب اسلامی در کانون قانون اساسی و قوانین جاری کشور احیا شد، بیان داشت: با حضور گسترده مردم در انتخابات شوراها تکوین یافت، به‌گونه‌ای که در اصل هفتم قانون اساسی شوراها از ارکان تصمیم‌گیری و اداره امور کشور و در اصل یک‌صدم به‌عنوان حافظ منافع و اموال عمومی مردم شهر شناخته شده است.
 
حیدری اضافه کرد: به عبارتی شوراها نیز یک رکن مستقل در کنار ارکان نظام می‌باشند و تحقق این مهم موجب می‌شود سرمایه‌های ارزشمند و عظیم اجتماعی موجود در دل روستاها و شهرهای کشور شناسایی شده و در گره‌گشایی بسیاری از مشکلات موجود ایفای نقش نمایند.
 
رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: شرکت‌کنندگان در اجلاس هفتاد و چهارم مجمع بر این باورند که راه برون‌رفت از مشکلات جاری، التزام به اجرای قوانین کشور در خصوص تفکیک مدیریت محلی از مدیریت ملی است.
 
حیدری افزود: با عنایت به هزینه‌های بالای برگزاری انتخابات، کوتاه شدن مدت شوراهای دوره هفتم (حدود دو سال و چند ماه)، ناپایداری مدیریتی در سطوح عالی تا میانی مدیران شهرداری و چند دلیل دیگر، پیشنهاد می‌شود مجلس شورای اسلامی و دولت محترم نسبت به تمدید دوره ششم و هفت ساله شدن آن اقدام نمایند.
 
وی با اشاره به جایگاه و پایداری خانواده و نقش آن در انسجام اجتماعی و اعتماد ملی ادامه داد: مدیریت شهری می‌تواند اقدامات تأثیرگذاری داشته باشد، ولی در زمینه در قوانین مرتبط اختیاری برای مدیریت شهری به‌صورت مشخص و کارآمد دیده نشده است و توجه به این امر حیاتی از سوی نهادهای متولی جز خواسته‌های جامعه شورایی کشور است.
 
رئیس شورای اسلامی شهرکرد بیان داشت: نظر به اینکه قانون شوراها در مجلس شورای اسلامی در حال تغییر و اصلاح است و مواد مهمی همچون انتخاب مستقیم شهردار نیز در دستور کار است و این کار مستلزم توجه به ابعاد مختلف موضوع می‌باشد، انتظار داریم از نمایندگان و صاحب‌نظران حوزه مدیریت شهری دعوت به‌عمل آید تا پیشنهادات تکمیلی و راه‌گشا تقدیم مجلس شورای اسلامی نمایند.
 
وی یادآور شد: یکی از خواسته‌های بحق جامعه شورایی کشور که تأثیر بسزایی در مدیریت بهینه امور شهرها به‌همراه خواهد داشت گام بزرگی برای تحقق حکم‌روایی شهری محسوب می‌شود، تصویب قانون مدیریت یکپارچه شهری است که در بیش از یک دهه اخیر فراز و نشیب‌های زیادی را پشت سر گذاشته ولی به سرانجام نرسیده است، اما خوشبختانه طرح پیشنهادی آن توسط شورای عالی استان‌ها تهیه و در اختیار مجلس قرار گرفته است و خواسته ما تصویب این طرح تا پایان سال جاری است.
 
حیدری یادآور شد: در بحث تفکیک امور محلی از امور ملی با تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا، بار امور محلی از روی دوش نمایندگان مجلس برداشته و به اعضای شوراها محول شده، به‌طوری‌که تمام‌وقت در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند، ولی متأسفانه کارشان به‌خوبی دیده نشده، توجه بهتر به این امر باعث تقویت جامعه شورایی کشور خواهد شد.

انتهای خبر/۵۳۰ب
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

شنبه ۸ دی ۱۴۰۳

ساعت:

۱۳:۰۶:۲۴

28 Dec 2024