علیرضا اصغرزاده در گفتگو با خبرنگار گروه سلامت پایگاه خبری تحلیلی «
جهانبین نیوز»، اظهار کرد: در بحث پرداخت بدهیها یا خرید خدمت موسسات طرف قرارداد و موسسات دولتی در شهرهای زیر 20 هزار نفر بدهیها پرداخت شد و در سطح بیمارستانی بدهیهای تا آخر خردادماه پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: در بحث مطبها و موسسات خصوصی و داروخانهها بدهیهای تا آخر مردادماه پرداخت شد، در حال حاضر برنامهریزیها برای پرداخت مطالبات شهریورماه درحال انجام است.
مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری بیان داشت: از سال 1401 که صندوق بیماران صعبالعلاج در کشور راهاندازی شده است، در این استان هم اقداماتی برای ارائه خدمات به هماستانیها انجام شد و تاکنون 107 بیماری خاص و صعبالعلاج تحت پوشش قرار گرفت و از جمعیت یک هزار و 300 نفری آمار به 18 هزار و 650 نفر افزایش یافت.
اصغرزاده خاطرنشان کرد: پرداختها ماهیانه بهصورت آنلاین انجام میشود و سالانه به بیماران خاص و صعبالعلاج که تحت سامانههای الکترونیک قرار ندارند حدود 70 میلیون تومان خرید خدمت ارائه میشود.
وی ادامه داد: جدیدا پنج بیماری جدید هم تحت پوشش قرار گرفته است و کلیه بیماران کلیوی هم تحت پوشش قرار میگیرند و به این ترتیب 266 نفر پیوند کلیوی تحت پوشش قرار گرفتند.
مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری گفت: همچنین به کسانی که در حین زندگی کلیه خود را اهدا میکنند، 83 میلیون تومان پرداخت شده است.
اصغرزاده عنوان داشت: بحث درمان ناباروری در گذشته تحت پوشش بیمه نبود، اما جدیدا تحت پوشش آمده است و تعداد دفعاتی که فردی میتوانست برای درمان ناباروری به موسسات طرف قرارداد مراجعه کند، محدود بود اما درحال حاضر سقف برداشته شده است.
وی یادآور شد: در موسسات دولتی نیز پرداخت 95 درصد هزینههای مردم است و در بخش خصوصی 70 درصد پرداختها در بحث ناباروری را داریم که کمک خوبی است، این در حالی است که مادران نابارور را تحت پوشش قرار داده و درصورت زایمان طبیعی 100 درصد هزینه را پرداخت خواهیم کرد.
مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری افزود: یکی از وظایف سازمان بیمه سلامت این است که کسانی که فاقد بیمه هستند را تحت پوشش بیمه قرار دهد، در نتیجه به راحتی افراد میتوانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان و با ارائه یک قطعه عکس و کپی کارت ملی تحت پوشش بیمه سلامت در آیند.
اصغرزاده عنوان داشت: پوشش بیمه برای پنج دهک اول جامعه رایگان است، دهک 6 باید 20 درصد، دهک هفت 30 درصد، دهک هشت 40 درصد و دهک 9 باید 50 درصد هزینهها را پرداخت کنند.
مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری تنها دهکی که باید کل هزینه بیمه را پرداخت کنند، دهم 10 دانست و بیان داشت: این دهک باید سالانه 2 میلیون تومان بپردازد.
وی گفت: نظارتها برای شناسایی افراد فاقد بیمه افزایش یافته است، اما از افرادی که در نهادهای نظارتی و اجتماعی استان فعال هستند، درخواست میشود درصورت مراجعه افراد فاقد بیمه به این مراکز به ما اطلاع دهند تا پیگیریها صورت گیرند.
اصغرزاده خاطرنشان کرد: از یک میلیون جمعیت این استان 620 هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند و از این تعداد 480 هزار نفر بهصورت رایگان تحت پوشش هستند.
وی یکی از گزینههای نظارتی در این زمینه را مردم دانست و عنوان داشت: مردم میتوانند تخلفات را به نهادهای نظارتی اعلام کنند، همچنین سامانه 1666 برای اعلام تخلفات در اختیار مردم قرار دارد و در صورت تماس و اعلام شکایت مشکل مربوطه از تهران و استان در عرض 48 ساعت پیگیری میشود.
اصغرزاده با اشاره به فعالیت تیمهای نظارتی مشترک با دانشگاه علوم پزشکی بهصورت ماهانه اذعان داشت: نظارتها هم در بحث رعایت تعرفهها و هم جلوگیری از گرانفروشی انجام میشود.
انتهای خبر/ 1026ج