یزدان یگانگی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «
جهانبین نیوز»، اظهار کرد: با توجه به اینکه نان قوت غالب مردم این استان است و ماده اولیه تهیه نان، گندم و آرد میباشد، حساسیتهای خاصی بر روی این موضوع وجود دارد.
وی تصریح کرد: گندمی که توسط اداره غله تحت عنوان خرید تضمینی گندم خریداری میشود در این استان در سالی که گذشت بیش از 68 هزار تن میباشد و مابقی نیاز استان که حدود 120 هزار تن میباشد، از سایر استانها تامین میشود.
مدیرکل غله چهارمحال و بختیاری بیان داشت: گندم تولید شده در این استان بر اساس نظر پژوهشکده غلات درجه 2 است و لذا نمیتواند کیفیت لازم را برای نان باکیفیت داشته باشد، بنابراین مجبوریم گندم مازاد بر نیاز استان را از خوزستان، فارس، کرمانشاه و... تهیه کنیم.
یگانگی افزود: این استانها گندم درجه 1 را در اختیار ما قرار میدهند و این گندم به افزایش کیفیت نان کمک بسیاری میکند.
وی عنوان داشت: سبوس آردهای موجود بین 11 تا 15 درصد است که توسط سازمان استاندارد اعلام شده است، در غله گندمهای تهیه شده مخلوط شده و به استاندارد لازم از نظر گلوتن و پروتئین میرسد و در اختیار هشت کارخانه تولید آرد قرار میگیرد.
مدیرکل غله چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: سرانه مصرف آرد در این استان در ماه برای هر نفر 9 تا 10 کیلوگرم است.
انتهای خبر/1026ج