به گزارش جهان بین نیوز به نقل از فارس، یعقوب اسدی اظهار کرد: در حال حاضر افزون بر 7 هزار بافنده بر 3 هزار و 500 دار قالی در این شهرستان فعالیت میکنند.
وی افزود: بافندگان این شهرستان سالانه افزون بر 15 هزار مترمربع فرش تولید و روانه بازار مصرف میکنند.
اسدی با اشاره به طرحهای فرش دستباف این شهرستان ادامه داد: فرش بختیاری، یلمه، قالی اولاد، گبههای ریز و درشت، گلیم و قالیهای ذهنی از جمله تولیدات بافندگان این شهرستان محسوب میشود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان اردل خاطرنشان کرد: عمده تولیدات فرش دستباف این شهرستان علاوه بر رفع نیازهای بازار داخلی به کشورهای اروپایی، آلمان، اتریش، کانادا و کشورهای عربی صادر میشود.
وی عدم تخصیص اعتبارات لازم به بافندگان شهرستان را از مهمترین مشکلات فراروی توسعه صادرات فرش این شهرستان برشمرد و تصریح کرد: هجوم واسطههای سودجو خارج از شهرستان و استان و رونق بیرویه فرش و گبه که باعث لطمه زدن به هنر فرش بختیاری در شهرستان شده است از دیگر مشکلات محسوب میشود.
اسدی نوآوری در طرح و رنگ و کیفیت فرش دستباف را از نکات مهم در افزایش روند صادرات فرش دستباف عنوان و تأکید کرد: یکی دیگر از نکات مهم جایگاه تبلیغات است و از دیدگاه فروشندگان فرش دستباف تبلیغات از جایگاه بالایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه فرش دستباف از جمله محصولاتی است که ارزش افزوده فراوانی دارد، اظهار کرد: این صنعت زمینه اشتغال افراد زیادی از جمعیت کشور به ویژه روستاییان را فراهم کرده است و میتوان گفت که فرش جایگاه ویژهای در اقتصاد ملی از بعد اشتغال، ارزش افزوده و صادرات دارد.