۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۴
کد مطلب : ۵۱۹۵۷
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری خبر داد

استانداردسازی سیستم گرمایشی بیش از 6000 مدرسه در چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری گفت: طی دو سالی که کشور درگیر کرونا بود، از 8 هزار و 500 کلاس درسی که نیاز به استانداردسازی در سیستم‌های گرمایشی داشت، 6 هزار کلاس و 500 کلاس در سال مالی 1400 استانداردسازی شد.
استانداردسازی سیستم گرمایشی بیش از 6000 مدرسه در چهارمحال و بختیاری
کارگر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ با اشاره به اینکه استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی مدارس این استان طی دو سالی که کشور درگیر کرونا بود اظهار کرد: این اداره کل با توجه به شرح وظایف از 8 هزار و 500 کلاس درسی که نیاز به استانداردسازی داشتند، 6 هزار کلاس را استانداردسازی کردند.
 
وی بیان داشت: در سال مالی 1400 سیستم گرمایشی 500 کلاس استانداردسازی شد و حدود 2 هزار کلاس باقیمانده که با توجه به اعتبارات و تخصیص‌ها در سال مالی جدید پیش‌بینی می‌شود در سال جاری کار استانداردسازی این کلاس‌ها هم انجام شود.
 
کارگر با بیان اینکه در کل استان بحث به‌روزرسانی پکیج و شوفاژها انجام شده است و فقط در بازفت و موگویی هنوز کاری صورت نگرفته و دلیل آن عدم گازرسانی در این مناطق است و بنابراین به اجبار از سوخت‌های فسیلی استفاده می‌کنیم اما باز هم در قسمت‌هایی که برق وجود داشت از رادیاتورهای برقی استفاده کردیم.
 
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری ادامه داد: هنوز روستاهایی هست که نه برق و نه گاز دارند و از همین‌رو در این روستا از سوخت فسیلی استفاده می‌شود.
 
وی با اشاره به اینکه مدارسی که از سوخت فسیلی بهره می‌برند به کلیه تجهیزات ایمنی در زمینه آتش‌سوزی مجهز شده‌اند و آموزش‌های لازم در این زمینه به معلمان و دانش‌آموزان ارائه شده است افزود: با توجه به موافقت‌نامه‌هایی که بین شرکت‌های مربوطه هست هرساله تعدادی از بخاری‌های گازی جمع‌آوری و تحویل شرکت داده و در قبال آن بخاری‌های جدید جایگزین می‌شود.
 
کارگر تعداد پروژه‌های در دست اجرا را 130 پروژه و 500 کلاس درس با اعتبار 300 میلیارد تومان عنوان و خاطرنشان کرد: 76 پروژه مربوط محرومیت‌زدایی بوده که 35 پروژه سال گذشته انجام شده است.
 
وی با اشاره به صنعتی‌سازی و استفاده از سازه‌های صنعتی در این استان یادآور شد: برای اولین بار این کار در این استان انجام شد و در پنج پروژه محرومیت‌زدایی بحث صنعتی به‌صورت پیش‌ساخته استفاده شد و هم سرعت عمل و هم کیفیت کار بالا رفت.
  
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری گفت: 60 کلاس درس با مساحت 3 هزار و 500 مترمربع با اعتبار 30 میلیارد تومان در مناطق صعب‌العبور درحال انجام است، اما در بحث پرووژه‌های خیری که با مشارکت خیران اجرا می‌شوند، 47 پروژه با هزینه 40 میلیارد تومان درحال اجرا است.
 
وی با اشاره به پروژه‌های قابل افتتاح در دهه فجر ادامه داد: پروژه‌های خوبی برای این دهه آماده‌سازی شده است، در سفر ریاست جمهوری به این استان براساس شرح وظایف این اداره کل و با توجه به دستور رئیس جمهور استارت کار خورد و ما اولین استانی بودیم که به سرعت مصوبه سفر را عملیاتی و در روستای لبد دو مدرسه سه کلاسه با استفاده از سازه‌های صنعتی احداث کردیم.
 
کارگر بیان داشت: سال مالی گذشته مبلغ 700 میلیارد ریال اعتبار در بحث تجهیز و خرید لوازم آموزشی و تجهیزات اداری مدارس برای این استان درنظر گرفته شد و ما همه این مبلغ را برای خرید لوازم اختصاص دادیم که اگر اعتبارات اینچنین چندین سال تزریق شود می‌توان تجهیزات مورد نیاز همه مدارس را تامین و به ثبات نسبی رسید.
 
انتهای پیام/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

يکشنبه ۸ آبان ۱۴۰۱

ساعت:

۱۱:۴۴:۴۵

30 Oct 2022