به گزارش
جهانبین نیوز؛ حجت الاسلام والمسلمین حمزه رازیپور کارشناس مسائل مذهبی در استان چهارمحال و بختیاری درحاشیه نشست بصیرتی اعتقادی در حسینیه آیت الله بهاءالدینی ستاد فرماندهی سپاه حضرت قمربنی هاشم (ع) و در بیان برخی از ویژگی های دنیای ممدوح از دیدگاه حضرت علی (ع) اظهار کرد: دنیا خانه صداقت است برای کسانی که با خود روراست هستند و رفتار منافقانه نداشته باشند.
وی تصریح کرد: در این روزها می بینید برخی با رفتار منافقانه حرفهایی می زنند و حتی جایگاه شهدا و شهدای مدافع حرم را هم زیرسؤال می برند.
رازیپور خاطرنشان کرد: ویژگی دیگر دنیا این است که محل اندرز و موعظه می باشد؛ البته برای کسانی که موعظه و نصیحت بپذیرند.
کارشناس دینی و مذهبی ادامه داد: از دیگر ویژگی های دنیا محبوبیت مسجد است، یعنی خدا انس و جن را آفرید تا خدا را پرستش کنند و رشد نموده و به قرب الهی برسند.
وی از دیگر ویژگی های دنیای ممدوح از دیدگاه حضرت علی (ع) پرسود بودن بازار دنیا را نام برد و گفت: دنیا تجارتخانه اولیای الهی است و آنها می توانند در این دنیا رحمت الهی کسب کرده و بهشت را برای خود ذخیره کنند؛ زیرا دنیا سکوی پرتاب به قرب الهی است.
رازیپور افزود: ویژگی بعدی دنیا این است که محل تمرین و کسب آمادگی برای مسابقه دنیای آخرت است، دنیا سرای توشه گرفتن برای دنیای دیگر می باشد و همه از این دنیا سفر خواهند کرد و کسی در این دنیا ماندگار نیست.
وی در ادامه سخنان خود به تبیین برخی از ویژگی های دنیای مذموم از دیدگاه مولای متقیان حضرت علی (ع) پرداخت و گفت: اولین ویژگی دنیای مذموم این است که همچون سایه زودگذر است، یعنی تا انسان به آرامش نرسیده باید آن را ترک کند.
رازیپور افزود: دنیا در نظر خردمندان و صاحبان عقل، چنان سایه ای است که هنوز گسترش نیافته، کوتاه می شود و آدمی حسرت به دل می ماند.
وی جدایی را از دیگر ویژگی های دنیای مذموم برشمرد و گفت: دنیا سرای غارت است و برخی به دنبال چپاول مقام و جایگاه می باشند و سرای تباه شدن است؛ زیرا انسان قانع نمی شود، همانند کسانی که بخاطر نرسیدن به مقام مطلوب خود در دنیا و شکست در انتخابات و ...، به همه ارزش های ناب اسلامی و انقلابی پشت پا زده و می زنند.
این کارشناس مسایل دینی و مذهبی در بخش دیگری از سخنان خود تکلیف انسان در برابر دنیای ممدوح و مذموم از منظر پیشوای اول شیعیان جهان را تشریح کرد و گفت: باید به دنیا بعنوان ابزار انگاری نگاه کنیم و این دنیا را سکوی پرتاب به سوی قرب الی الله بدانیم تا دنیا برایمان ارزش پیدا کند.
انتهای پیام/1030ج