به گزارش جهانبین نیوز؛ حسین برزگر معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، اظهارکرد: این استان رتبه هشتم تولید قارچ در کشور را دارا است.
وی افزود: شرایط اقلیمی سرد در چهارمحال و بختیاری باعث شده است تا این استان یک ظرفیت مناسب برای کشت این گونه باشد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: همزمان با افتتاح چهارمین نمایشگاه تخصصی رویداد کشاورزی، دانش بنیان و نوآور ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی، نهاده ها، آبیاری و گلخانه های دام، طیور، آبزیان، دامپزشکی و صنایع تبدیلی، جشنواره آشپزی با قارچ نیز برپا خواهد شد و شرکت کنندگان به طبخ غذا با این محصول خوراکی می پردازند.
برزگر عنوان کرد: سرانه مصرف قارچ در جهان به ازای هر یک نفر ۲ کیلوگرم، کشور یک کیلو و ۲٠٠ گرم و در چهارمحالو بختیاری تنها ۸٠٠ گرم است، بنابراین هدف از برگزاری این جشنواره معرفی ظرفیت تولید این محصول در استان و ترغیب مردم برای استفاده از آن است.
وی با اشاره به اینکه به نفرات برتر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد، خاطرنشان کرد: تا این لحظه ۳۵ نفر از سراسر چهارمحال و بختیاری برای شرکت در جشنواره آشپزی با قارچ اعلام آمادگی کرده اند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مجتمع تولید قارچ جونقان آماده تحویل به بهره برداران است، اضافه کرد: در حال حاضر ۳۲ واحد صنعتی و ۱۵٠ واحد خانگی تولید کننده قارچ در استان فعال هستند و به طور متوسط ۶ هزار تن قارچ در این استان تولید می شود، عمده تولیدات نیز به استان های همجوار و کشورهای کویت، امارات، عراق، آذربایجان و... صادر می شود.
انتهای پیام/۱٠۳۱ج