به گزارش
جهانبین نیوز؛ هادی میرزایی روز گذشته در پایان بازدید از طرحهای میراثفرهنگی متعلق به صندوق توسعه صنایعدستی و فرش دستباف و احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: «قرار است بخش خصوصی ضمن مرمت و احیای این بنا، از آن برای فعالیتهای فرهنگی و هنری بهرهبرداری کند.
او افزود: کاربری اتاق آئینه شهرکرد در روند واگذاری به سرمایهگذار بخش خصوصی فقط برای انجام فعالیتهای فرهنگی و هنری در این مکان مشخص و تعیین شده است.
میرزایی تصریح کرد: این واگذاری به استناد بند "ز" ماده 114 قانون برنامه چهارم توسعه انجام شد که براساس آن، وظیفه تعیین و اعطای کاربری و بهرهبرداری مناسب و خردمندانه از بناهای تاریخی و فرهنگی با استفاده از جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی است.
او یادآور شد: تعیین و تثبیت کاربری بناهای تاریخی در روند واگذاریهای صندوق توسعه صنایعدستی و فرش دستباف و احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به بخش خصوصی، مورد توجه قرار می گیرد.
مدیرعامل و رییس هیات مدیره صندوق توسعه صنایعدستی و فرش دستباف و احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اضافه کرد: این صندوق روند واگذاری قلعه دزک شهرستان کیار به بخش خصوصی را در نشستی با حضور اهالی این روستا بررسی کرد و اختلافهای موجود را به حداقل رساند.
وی گفت: بر این اساس قرار شد با رویکردی واحد، این طرح به سرمایهگذار دارای اهلیت و توانمند با استفاده از ظرفیتهای اجتماعی روستای دزک واگذار شود.
میرزایی تأکید کرد: درخصوص مجموعه فرهنگی تاریخی قلعه چالشتر شهرکرد و آثار دیگر بهعنوان بناهایی ارزشمند، قرار شد کاربریهای موجود و موزههای آن حفظ و ارائه خدمات مورد نیاز با هدف ارتقای تعداد گردشگران و بازدیدکنندگان انجام شود.
وی افزود: ارائه خدمت مطلوب و بهنگام به سرمایهگذاران، علاقهمندان و گردشگران این حوزه میتواند ظرفیتهای نهفته چهارمحال و بختیاری را به جهانیان معرفی کند.
مدیرعامل و رییس هیات مدیره صندوق توسعه صنایعدستی و فرش دستباف و احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تصریح کرد: تملک و مالکیت قلعه تاریخی بارده شهرستان بن هنوز در اختیار دولت نیست و امیدواریم بتوانیم علاوه بر تملیک این بنای ارزشمند، آن را به بخش خصوصی واگذار کنیم.
وی یادآور شد: براساس تفاهمنامه بین وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، قلعه تاریخی سورک در شهرستان شهرکرد برای فعالیتهای اقامتی، فرهنگی و پذیرایی با تاکید بر توسعه ظرفیتهای صنایعدستی و فرش دستباف به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.
میرزایی اضافه کرد: استاد بهرامی از هنرمندان چهارمحال و بختیاری توانسته با سرمایهگذاری و خلاقیت در خانه حفیظیهای بروجن اقدامات ارزندهای را انجام دهد.
وی گفت: صندوق توسعه صنایعدستی و فرش دستباف و احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی علاوه بر حمایت و حفاظت از این هنرمند، زمینه لازم برای همکاری و مشارکت با وی بهعنوان فعال فرهنگی و صنایعدستی را فراهم میکند.
انتهای پیام/1026ج