کارشناس زراعت مرکز خدمات حومه شهرکرد گفت: میتوان گفت پیاز تولید شده در چهارمحال و بختیاری به دلیل مصرف کم سموم و آفتکشها از مرغوبیت بیشتری نسبت به پیاز تولید شده در سایر استانها برخوردار است.
به گزارش جهانبین نیوز؛ لیلا غلامحسینی کارشناس زراعت مرکز خدمات حومه شهرکرد در حاشیه بازدید از برداشت پیاز در چهارمحال و بختیاری در جمع خبرنگاران این استان؛ اظهار کرد: طول دوره برداشت پیاز حدود دو ماه است چون برداشت پیاز در این استان با استفاده از دست صورت میگیرد.
وی افزود: در حال حاضر پیازی که از مزارع چهارمحال و بختیاری برداشت میشود به مصرف روزانه خانوارهای این استان و استانهای همجوار میرسد اما ازآنجاکه پیاز سفید قابلیت ماندگاری و انبارداری ندارد لذا در دیگر فصول سال با کمبود این کالا مواجه میشویم.
رئیس مرکز خدمات حومه شهرکرد ادامه داد: استفاده از انواع سموم، آفتکشها و علفکشها در کشت پیاز تولیدی در چهارمحال و بختیاری کمتر از دیگر استانهای کشور است، و در مرحله کشت این گیاه آفات و علفهای هرز کمتری وجود دارد.
غلامحسینی عنوان کرد: میتوان گفت پیاز تولید شده در چهارمحال و بختیاری به دلیل مصرف کم سموم و آفتکشها از مرغوبیت بیشتری نسبت به پیاز تولید شده در سایر استانها برخوردار است.