مجتبي اسلامي کارشناس فضای مجازی در مورد تهديدها و فرصتها نرمافزار كلاب هاوس در گفتگو با خبرنگار
جهانبین نیوز ؛ گفت: «كلابهاوس» نام رسانه جديدي است كه برخلاف فيس بوك و توييتر و اينستاگرام، صوت محور است و زادگاهش سانفرانسيسكوى آمريكا است، اين رسانه در فروردين سال گذشته و با اوجگيرى كرونا و جدى شدن دوركارى ، خصوصاً براى گفتگوهاى تجارى ، آغاز به کارکرد و بهسرعت محبوبيت يافت.
وي افزود: اين شبكه اجتماعى تا چند ماه پيش (حدود دى 99) تنها 600 هزار عضو داشت اما بعد از حدود دو ماه و تا 25 بهمن99 با رشدى قابلتوجه به شش ميليون كاربر رسيد.
اسلامی بيان داشت: كلابهاوس در حال حاضر تنها در آى اواس و دستگاههاى ساخت اپل قابلدسترسي است بنابراين حاضران در كلابهاوس تا حدى محدود به قشر متوسط به بالا مىشود.
وي اظهار داشت: در گفتگوهاى اخير كه در روزهاى قبل در ايران و در فضاى كلابهاوس انجام شد حدود 5 تا 8 هزار نفر شركت كردند. نكته مهم اينكه صوت اين گفتگو امكان ضبط مستقيم و بازنشر براى ديگران ندارد. البته گويا تلاشهايى در حال انجام است كه محدوديتهاى كنونى برطرف شود مثلاً؛ تا كمتر از دو ماه آينده امكان حضور در كلاب هاوس با نرمافزار اندرويد نيز فراهم شود.
اسلامی تصريح کرد: برخى بر اين باورند كه ورود رسمى اين شبكه در فروردين 1400 به ايران آن را تبديل به پديده انتخاباتى خواهد كرد. اين گروه با اشاره به انتخابات سال 88 معتقدند؛ در فتنه 88 توييتر، فيسبوك و سرويسهاى گوگل، آتش به يار معركه براى جنبش سبز بودند.
وي در پايان گفت: كلابهاوس بخشى از بستههاى نرمافزارى است كه در كنار آنها قدرت خواهد يافت، يعنى يك گفتگوى چند هزار نفره به خودى خود چندان مهم نيست بازتاب آن توسط شبكهها و نرمافزارهاى متعدد ديگر مانند فيسبوك و توييتر و اينستاگرام و تلگرام و... مهم است كه اكنون سالهاست وجود دارد و چيز جديد و ناشناختهاى نيست.
انتهاي پيام/590پ