به گزارش
جهانبین نیوز ؛ محسن مهدوی مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد : در هر هکتار زمین کشاورزی چهارمحال و بختیاری به طور متوسط 60 تن پیاز برداشت میشود.
وی گفت :پیشبینی میشود بیش از40 هزار تن محصول پیاز سفید و قرمز دراستان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
مهدوی استفاده از سیستم آبیاری نوین، کشت نشایی، تغذیه مناسب، تاریخ کشت بهموقع را از جمله اقدامات جهاد کشاورزی در راستای عملکرد بهتر برای کاشت این محصول عنوان کرد.
وی ادامه داد:بیشترین سطح زیر کشت محصول پیاز در شهرستان های بروجن ،کیار و شهرکرد می باشد
مهدوی تصریح کرد : محصول پیاز تولیدی به استان های همجوار از جمله خوزستان و اصفهان ارسال می شود.
انتهای پیام/1020ج