به گزارش خبرنگار جهانبن نیوز،سید سعید زمانیان دهکردی،، با اشاره اینکه وضعیت پرداخت حقوق به بازنشستگان صنایع فولاد و ذوب آهن کشورنامناسب است، افزود: از آنجا چهار هزار نفر از این بازنشستگان در استان چهارمحال و بختیاری هستند در صورت عدم رسیدگی ، ، نمایندگان مجلس شورای اسلامی از وزرای مربوطه سوال خواهد شد.
گفت: روز گذشته در صحن علنی مجلس از سوی جمعی از نمایندگان اخطاری به وزرای صنعت، معدن و تجارت، کار و رفاه اجتماعی و همچنین وزیر اقتصاد و دارایی مبنی بر پرداخت حقوق معوقه بازنشستگان صنایع فولاد و ذوب آهن کشور داده شد.
نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی، افزود: علیرغم پیگیریهای صورت گرفته و تذکرهای پیدر پی به وزرای مربوطه، حقوق بازنشتگان صنایع فولاد و ذوب آهن کشور همچنان به تعویق افتاده است.
وی با یادآوری اینکه در گذشته نیز از سوی نمایندگان مردم به وزرای صنعت، معدنو تجارت، کار و رفاه اجتماعی و همچنین وزیر اقتصاد و دارایی برای وصول مطالبات بازنشستگان تذکر داده شده بود، تصریح کرد: در صورتی که حقوق معوقه بازنشستگان صنایع فولاد و ذوب آهن کشور پرداخت نشود و این روند عدم پرداخت مطالبات ادامه داشته باشد، از وزرای مربوطه در مجلس سوال خواهد شد.
این نماینده مردم در مجلس نهم، خاطر نشان کرد: درحال حاضرسهم استان چهارمحالو بختیاری از بازنشستگان صنایع فولاد و ذوب آهن کشور بالغ بر چهار هزار نفر است و با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور، وضعیت پرداخت حقوق به بازنشستگان صنایع فولاد و ذوب آهن بسیار نامناسب است.
این نماینده مجلس نهم با یادآوری مشکلات معیشتی بازنشستگان در کشور، تاکید کرد: حقوق بازنشستگی تنها پشتوانه کارکنان بازنشسته صنایع فولاد و ذدب آهن کشور است که با پرداختهای ناصحیح و بی موقع حقوق، این افراد فشار اقتصادی بسیاری را متحمل میشوند.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مجلس نهم، یادآور شد: پس از اخطار اخیر برخی نمایندگان مجلس به وزرای مربوطه مبنی بر رسیدگی به وضعیت پرداخت مطالبات بازنشستگان، در صورت ادامه روند عدم توجه و رسیدگی به این موضوع با سوال نمایندگان روبه رو خواهند شد.