به گزارش جهانبیننیوز؛ اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری در ستاد اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختياری گفت: تمامی مسئولان دستگاههای اجرايی چهارمحال و بختياری موظف به همکاری با بنياد مسکن انقلاب اسلامی استان برای احداث ۲ هزار و ۴۴۰ واحد مسکونی ويژه محرومان هستند.
وی ادامه داد: تاکنون يک هزار و ۸۵۰ نفر از افراد واجد شرايط برای دريافت تسهيلات احداث مسکن محرومان روستایی در چهارمحال و بختیاری برای دريافت تسهيلات ۴۰۰ ميليون ريالی بانکی ارزان قيمت با بازپرداخت ۱۳ ساله به بانکهای عامل شهرستانهای ۱۰ گانه استان معرفی شدهاند.
عباسی اضافه کرد: از اين تعداد تاکنون ۳۰۰ متقاضی واجد شرايط موفق به عقدقرارداد با بانکهای عامل شدند و از مجموع اين متقاضيان تاکنون تسهيلات مورد نظر به ۱۷۶ نفر پرداخت شده است.
استاندارچهارمحال و بختیاری تشریح کرد: با احداث دو هزار و ۴۴۰ واحد مسکن محرومان روستايی در استان ۱۴۶ هزار مترمربع به فضاهای مسکونی روستايی افزوده میشود.
وی با اشاره به نتايج سرشماری عمومژ نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ چهارمحال و بختياری اعلام کرد: استان جمعتی در حدود ۹۴۷ هزار و ۷۶۳ نفر دارد که از اين ميزان ۳۶ درصد جمعیت در بيش از ۸۰۰ روستا در استان ساکن هستند.
عباسی تاکید کرد: برخی مديران دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختياری برخی طرحها را بدون رديفهای اعتباری کلنگزنی کردهاند، ولی عمليات اجرايی آن را شروع نکرده و يا در روند احداث آن کوتاهی صورت گرفته است، تا ۱۰ روز ديگر به عنوان تعهد مازاد بر اعتبار به دادستان و تخلفات اداری معرفی میشوند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۳۱ دستگاه اجرايی در استان میتوانند از اسناد تسويه موضوع بند "و" تبصره ۵ قانون بودجه ۱۳۹۸ بهرهمند شوند، بیان کرد: مسئولان دستگاههای اجرايی استان برای جذب اعتبارات سریعا تلاش کنند.
وی با عنوان اینکه برای تسريع در روند توسعه چهارمحال و بختياری زيرساختها و بسترهای لازم فراهم و در اختيار بخش خصوصی قرار داده میشود، تاکيد کرد: سرمايهگذاریهای مهم و وضعيت حجم سرمايهگذاری مشخص شده و افزايش اشتغال، کاهش نرخ بيکاری و رونق اقتصادی محقق خواهد شد.
عباسی بابیان اینکه چهارمحال و بختياری هماکنون ۳۰ طرح مهم در حوزه اقتصاد مقاومتی دارد، اشاره کرد: راهآهن، جادههای ترانزيتی، آبرسانی بن به بروجن، احداث دو هزار و ۴۴۰ واحد مسکونی روستايی ويژه محرومان، انتقال آب برای توسعه باغات در زمينهای شيبدار، تامين آب آشاميدنی روستاها، مرمت و بازسازی ايلراههای عشايری، آبخيزداری و آبخوانداری، توسعه گردشگری و منطقه ويژه اقتصادی از جمله اين طرحها است.
استاندار چهارمحال و بختیاری یادآور شد: استان در ابتدای سال جاری ۱۴ طرح در حوزه اقتصاد مقاومتی داشت که پس از سفر رئيس سازمان برنامه و بودجه به شهرکرد ۱۶ طرح به مجموع طرحهای اقتصاد مقاومتی استان افزوده شد.
وی توضیح داد: برای ۱۶ طرح اقتصاد مقاومتی سفر رئيس سازمان برنامه و بودجه به چهارمحال و بختياری ۳۱ هزار و ۸۹۰ ميليارد ريال در نظر گرفته شد که از اين مبلغ تاکنون ۶ هزار و ۸۸۰ ميليارد ريال هزينه و ۶ هزار و ۱۹۰ ميليارد ريال در سالجاری مصوب شد.
عباسی در پایان تاکید کرد: در نشست بعدی ستاد اقتصاد مقاومتی سهم شهرستانها، ميزان پروندههای ارسالی به بانکها، تعداد طرحهای عقد قرارداد شده و ميزان جذب تسهيلات بانکی مورد نظر اطلاعرسانی شود.
انتهای پیام/1029ج