۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۷
کد مطلب : ۴۲۴۸۲

غذاهای چرب و سنگین در فصل تابستان توصیه نمی شود

خوردن بعضي از غذاهاي چرب و سنگين در فصل تابستان به علت داشتن کالري زياد ،باعث بالا رفتن حرارت بدن مي شود به همین خاطر در فصل تابستان خوردن ان ها توصیه نمی شود.
غذاهای چرب و سنگین در فصل تابستان توصیه نمی شود
به گزارش جهانبین نیوز ؛ خوردن بعضي از غذاهاي چرب و سنگين در فصل تابستان به علت داشتن کالري زياد ،باعث بالا رفتن حرارت بدن مي شود.

براي پيشگيري از گرمازدگي بايد در فصل تابستان از خوراکي هايي که تشنگي و گرماي بدن را مي کاهند، استفاده شود.

مصرف ميوه هاي تابستاني مانند هندوانه ،طالبي ، گرمک ، هلو، آلبالو، آلو، گوجه، خيار و انبه حرارت بدن را کاهش می دهد.

يک شربت خنک در سايه آفتاب
خوردن بعضي از غذاهاي چرب و سنگين در فصل تابستان به علت داشتن کالري زياد ،باعث بالا رفتن حرارت بدن مي شود. براي پيشگيري از گرمازدگي بايد در فصل تابستان از خوراکي هايي که تشنگي و گرماي بدن را مي کاهند، استفاده شود.

مصرف ميوه هاي تابستاني مانند هندوانه ،طالبي ، گرمک ، هلو، آلبالو، آلو، گوجه، خيار و انبه حرارت بدن را پايين مي آورد و از گرمازدگي جلوگيري مي کند.

نوشيدن شربت خاکشير و آب ليمو، گلاب و آب زرشک نيز سبب کاهش حرارت بدن شده و فرد را در برابر گرمازدگي ايمن مي سازد، البته اين شربت ها بايد به صورت کاملا بهداشتي تهيه شوند، همچنين عرق بيدمشک و کاسني به علت طبع سردي که دارند، بدن را خنک نگه مي دارند.

بعضي از گياهان طبي و سنتي مثل گل بنفشه ،شيرين بيان واسفرزه نيز براي رفع تشنگي و کاهش حرارت بدن مفيد هستند؛ علاوه بر ميوه وسبزي ، مصرف برخي غذاها مانند کدو، شيربرنج، آب برنج خيسانده در صورتي که به آن نمک نزده باشند، ماست ، دوغ، چاي ، کاهو، پياز وعسل براي بالا بردن مقاومت بدن در برابر گرما مفيد و براي رفع عطش توصيه مي شوند.

خاطر نشان مي گردد که با آغاز فصل گرما ، بهتر است بيشتر از غذاهاي سبک استفاده کرده و در حد امکان يکي از وعده هاي غذايي حذف و به جاي آن ميوه ، سبزي و لبنيات خورده شود.

مواد غذايي که طبع گرم دارند مثل خرما، کشمش ، انواع شکلات ، خشکبار و شيريني ها ، باعث افزايش حرارت بدن مي شوند و تشنگي را زياد مي کنند.

لازم به ذکر است که خستگي زود هنگام ، گيجي ، سردرد ، گرفتگي عضلات، پوست خشک و داغ، تهوع، تشنج، اختلالات ريتم قلب، افت فشارخون، رنگ پريدگي ، کاهش حجم ادرار و در موارد پيشرفته عدم هوشياري از علائم گرمازدگي است و در صورت عدم تشخيص و رسيدگي به موقع، اين بيماري باعث بروز عوارض شديد و حتي مرگ و مير مي شود.

انتهای پیام/1020ج
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳

ساعت:

۱۵:۲۳:۰۶

12 Nov 2024