به گزارش
جهانبین نیوز ، حجتالاسلام محسن ملک پور در خطبههاي نماز جمعه شهر فارسان گفت: در طول تاريخ شاهد بوديم که هرزماني مقاومت و ايستادگي ما افزايشيافته دشمنان عقبنشيني کردهاند، براي نمونه از زماني که حزبالله لبنان ايستادگي خود را مقابل صهيونيستها افزايش داد روند ظلم اسرائيليها کاهش يافت و شمارش معکوس سقوط رژيم صهيونيستي آغاز شد.
وي افزود: شاه پهلوي هميشه خود را به غربيها وصل ميکرد و وابسته آنها بود، صدام همه زندگي و دوران پادشاهياش را فداي آمريکاييها کرد اما غربيها چقدر براي اين پادشاهان ارزش قائل بودند؟ کدام نوکر را استکبار جهاني به رسميت شناخته و از آنها حمايت کرده است؟
وي به ناوها و هواپيماهاى آمريكايى اشاره داشت و بيان کرد: ببينيد هفتهنامه «صدا» تصويرى القايى از حركت ناوها و هواپيماهاى آمريكايى بهسوى ايران را به نمايش گذاشته و تنها راه را تعامل و مذاكره عنوان مىكند. بله خوب داره نوکري ميکند اما در پوشش خيرخواهى و دلسوزى نسبت به ايجاد تنش با آمريكا.
وي به علت واقعى اين ارعاب از سايه خيالى جنگ از سوى مدعيان اصلاحات اشاره داشت و اظهار داشت: اين طيف ازنظر موقعيت سياسى در شرايط دشوارى قرار دارند. آنان آشكارا مىگويند كه فحش زيادى از مردم مىخورند! روى كار آمدن دولت با حمايت آنان و كسب مصادر اجرايى از اين طريق و فرستادن افراد خود به مجلس و شوراهاى شهر با شعار «تكرار مىكنم»، آنان را بر صندلى پاسخگويى نشانده و بايد پاسخگوى مطالبات مردم باشند.
وي عنوان داشت: در چنين شرايطى التهاب آفرينى و ترساندن مردم از سايه خيالى يك جنگ ادعايى، مىتواند راهى براى فرار از پاسخگويى باشد. وقتى مردم نگران امنيت خود باشند، جاى چندانى براى پرسش از قيمت فضايى پرايد و پياز نخواهد بود و افكار عمومى حداقل براى مدتى سرگرم سايه خيالى جنگ و پيگيرى اخبار ناو آمريكايى و طول و عرض زياد آن خواهند بود!
وي گفت: دوم، آنها پيشازاين نيز مدعى بودند كه برجام سايه جنگ را از كشور دور كرده است و حال نيز با كوبيدن بر طبل جنگ خيالى، مىخواهند به مردم چنين القا كنند كه از بين رفتن برجام، مساوى با جنگ و درگيرى خواهد بود. برجامى كه قرار بود رونق و گشايش اقتصادى ايجاد كند و حال بايد با دستاوردهاى سلبى، آن را بزك و همچون گوساله سامرى به مردم قالب كرد؛ اما چرا اين ارعاب توخالى است و جنگى رخ نخواهد داد. فقط يکي دو نکته مختصر عرض کنم.
امامجمعه فارسان گفت: جنگ كار نظاميان است اما راهاندازي آن كار سياستمداران، ترامپانگيزه سياسى و راهبردى آغاز جنگى جديد را ندارد. وى در دوران انتخابات رياست جمهورى خود بارها از راهاندازي جنگهاى غرب آسيا پس از ۱۱ سپتامبر انتقاد كرده ترامپ هماكنون نيز به دنبال راهى براى خروج از افغانستان و سوريه است. لذا در چنين وضعيتى، آغاز جنگ با ايران، ورود به باتلاقى مرگبار است.
وي افزود: موضوع ديگر به مختصات خاص ايران بازميگردد. ايران لقمهاى بزرگتر از دهان آمريكاست. خود تحليل گران وزارت خارجه آمريکا اذعان به اين مطلب دارند.
وي در پايان بيان داشت: بههرحال هر زمان ايران از موضع اقتدار در برابر تهديدات خارجى رفتار كرده است، دشمن عقبنشيني كرده و اعتبار بينالمللى ايران افزايشيافته است. برعکس، هرزماني كه برخى دولتهاى ايران اصرار بر مذاكره به دليل هراس از جنگ احتمالى با آمريكا داشتهاند، دشمن نهتنها به وعدههاى خود عملنکرده، بلكه مذاكره را بهعنوان ضعف تعبير كرده و فشارهاى بيشترى وارد كرده است.