به گزارش جهانبین نیوز، حسین برزگر در نشست شورای اداری این ادارهکل، اظهار داشت: محصولات کشاورزانی که بر اساس دستورالعمل فنی محصولات IPM عمل کنند، در سال زراعی جاری، گواهی سلامت دریافت میکنند.
وی با بیان اینکه شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی سلامت عمومی جامعه را به دنبال دارد، افزود: با توجه به اهمیت امنیت و سلامت مواد غذایی لازم است تا توجه بیشتری به ارائه محصولات کشاورزی به حالت بستهبندی شده و شناسنامه دار در استان شود.
این مسئول تاکید کرد: فرآیند بسته بندی و شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی در روستاها و محلهای کشت نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
مدیرحفظ نباتات ادارهکل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه استانداردهای سلامت در مورد محصولات کشاورزی باید رعایت شود، خاطرنشان کرد: تا این استانداردها وجود نداشته باشد، الگوی مشخصی در مورد سلامت مواد غذایی کشاورزی وجود نخواهد داشت.
وی با اشاره به ضرورت اجرایی شدن این طرح در استان، متذکر شد: با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته میتوان در یک برنامه زمانبندی شده بخش قابل توجهی از محصولات کشاورزی را به صورت شناسنامه دار عرضه کرد.
برزگر با اشاره به اینکه محصولات سبزی و صیفی و محصولات تازه خوری مانند انگور و هلو در این دستورالعمل قرار میگیرند، اذعان داشت: اصلیترین مسئولیت برعهده مردم است، برهمین اساس لازم است تا در هنگام خرید به سلامت محصول اهمیت دهند.(منبع:فارس)