به گزارش
جهانبین نیوز، حجتالاسلام محسن ملک پور در خطبههاي اين هفته شهر فارسان گفت: پس از انتخابات باشكوه سال ۸۸، شكل گيرى فتنه ۸۸ مانند زهرى در كام مردمسالاري دينى بود و شيريني حضور چهلميليوني را تلخ کرد.
وي تصريح کرد: سؤال اينکه فتنه۸۸، يک پروژه بوده يا سوءتفاهم؟ بعضي معتقدند كه فتنه ۸۸، يك برنامه ريزى از قبل نبوده است و صرفاً اختلافات و بداخلاقى هاى سياسى موجب شكل گيرى فتنه ۸۸ شده است؛ اما عزيزان جواب اينکه حوادث مهم تاريخى و بحران ها و فتنه ها دفعتاً شكل نمى گيرند، بلكه گاهى سالها وقت صرف مىشود و در ابعاد مختلف فكرى، اجتماعى، محيطى و تربيت نيروى انسانى به صورت تدريجى زمينه سازى مى شود.
وي به چند جريان درصحنه فتنه 88 حاضر بودند اشاره داشت: فتنه گران خارجى به سركردگى نظام سلطه و ايالاتمتحده آمريكا، فتنه گران داخلى كه به علت منافع سياسى يا حب و بغض درونى و بر اساس آگاهى به كف خيابان آمدند. عوامى كه تحت تأثير فضاى ايجادشده توسط فتنه گران داخلى و خارجى قرارگرفته و در كف خيابان حاضر شدند و بخشى از اين گروه بعد از روشن شدن حقايق در حماسه ى نهم ديماه نيز حضور داشتند.
امامجمعه فارسان علت شكل گيرى حماسه نهم ديماه اشاره داشت و بيان کرد: جامعه نياز به انسجام داشت، اين حماسه ريشه در اعتقادات مذهبى مردم و ريشه در باورهاى مردم به اصل نظام جمهورى اسلامى داشت.
وي اظهار داشت: مردم در جريان فتنه ۸۸ به اين نتيجه رسيدند كه ماهيت فتنه در مقابل باورهاى اصيل و مقدسات آنها است. اين نتيجه زمانى بارز شد كه در روز عاشورا مقدسات اين ملت مورد هتك حرمت فتنهگران قرار گرفت.
وي افزود: اصل نظام اسلامى در نزد مردم دستاورد خون شهداى اين مرزوبوم است و حفظ آن به معناي حفظ هزينه هاى مادى و معنوى است كه در اين راه پرداختهشده است. ازاين رو، ملت در جريان چند ماه آشوب هاى فتنه ۸۸ به فهم و برداشت درست رسيدند كه بازيگران فتنه، اصل نظام را نشانه گرفته و در صورت موفقيت، دستاورد حياتى انقلاب اسلامى در معرض نابودى و زوال قرار مىگيرد.
وي تصريح کرد: ولايت محورى و ولايت دارى مردم ريشه در اعتقادات و باورهاى مذهبى آنها دارد. مردم، باتجربه تاريخى خود به اين نتيجه رسيدهاند كه اگر پشتيبان ولايت باشند به ممكلتشان ضربه نمى خورد. آنها پيروى از ولى فقه را پيروى از ولايت معصومين عليهمالسلام مى دانند. لذا با نگاه به جهت گيرىهاى رهبرى، واكنش خود را با جريان فتنه تنظيم كردند و درنهايت ۹ دى را آفريدند.
امام جمعه فارسان گفت: نحوه مواجهه رهبرى معظم با فتنه ها را مى توان بر پايهيک مدل چندمرحلهاي ترسيم کرد كه از سيره امام على (ع) و شيوه امام خمينى (ره) در برخورد با فتنه پيروى مى كند. اول تذكر، روشنگرى و بصيرت افزايى مقام معظم رهبرى نسبت به ماهيت حوادث. برخورد شجاعانه، قاطع و انقلابى با بازيگران فتنه در داخل و حاميان خارجى آنها. هوشيارى و قاطعيت تدابير مقام معظم رهبرى و پافشارى ايشان بر حركت در چارچوبهاى قانونى. صيانت از آراى مردم و پاسداشت مردمسالاري دينى. سرزنش و هشدار دادن نسبت به موضوع و آثار و پيامدهاى آن براى منافع حياتى كشور. درايت در هدايت مردم به سمت مسير صحيح با جدا كردن صف مردم و کساني که فريبخوردهاند از صفِ فتنهگران.
انتهاي پيام/590پ