سید محمد موسوی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری در حاشیه کارگاه تربیت مربی مهارت ارتباطی مبتنی بر سبک زندگی اسلامی-ایرانی در گفتوگو با
جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی-ایرانی روش مؤثری برای مقابله با عواملی است که خانوادهها را تهدید میکند.
وی مطالبه مهریه، مهریه سنگین، کاهش روابط عاطفی و طلاق عاطفی را از مهم ترین عوامل تهدیدکننده کیان خانواده برشمرد و افزود: توقعات بی جا و مصرف گرایی برگرفته از فرهنگ غرب جایگزین سادگی، صبر و تلاش که از ویژگی های اساسی سبک زندگی اسلامی-ایرانی است شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در ادامه ضمن اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "سبک زندگی اسلامی-ایرانی دوای درد جامعه است" خاطر نشان کرد: با عنایت به سخنان رهبر معظم انقلاب که فصل الخطاب همه است، قوه قضائیه پرچمدار ترویج سبک زندگی اسلامی – ایرانی است.
موسوی تصریح کرد: قوه قضائیه به منظور مبارزه با فرهنگ برگرفته از غرب موظف به ترویج و گسترش سبک زندگی ایرانی -اسلامی است.
موسوی در پایان، برگزاری کارگاه های آموزشی را بسیار مفید ارزیابی کرد و تأکید نمود:باید فرهنگ ساده زیستی،گذشت، صداقت، عفت و خوشرویی را در جامعه تقویت کنیم.
این کارگاه با هدف توانمند ساختن مربیان، ارتقاء سطح آگاهی، ایجاد یکپارچگی و وحدت رویه مطابق مدل عشق به مدت دو روزدر محل معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
انتهای پیام/1026ج