به گزارش
جهانبین نیوز، فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي مديرعامل و سرمربي تيم فوتبال ساحلي شهداي چليچه، افراسياب صادقي را بهعنوان مربي استعداد ياب تيم ملي انتخاب نمود. وي بهمنظور نظارت و استعداديابي در مرحله نهايي مسابقات جوانان کشور عازم يزد شد.
صادقي مدرس کنفدراسيون فوتبال آسيا و سرمربي تيم ليگ برتري شهداي چليچه است که بهعنوان اولين مربي استان، فوتبال ساحلي را از سال ۸۵ در استان چهارمحال و بختياري راهاندازي کرد.
مديرعامل و سرمربي تيم فوتبال ساحلي شهداي چليچه در گفتگو با خبرنگار
جهانبین نیوز گفت: تيم فوتبال ساحلي شهداي چليچه در سال 1385 تأسيس شد و من فعاليت خود را در رشته فوتبال ساحلي آغاز کردم که با کمک جوانان مستعد و با استعداد شهر چليچه در سال 1385 استارت حضور در فصل مسابقاتي 87–86 ليگ برتر فوتبال ساحلي کشور رقم خورد تا شهداي چليچه مفتح فوتبال ساحلي در بام ايران چهارمحال و بختياري باشد.
سرمربي تيم فوتبال ساحلي شهداي چليچه به اولین تجربه خود در لیگ برتر اشاره داشت و افزود: حضور در فصل اول ليگ برتر فوتبال ساحلي کشور صرفاً کسب تجربه و محک زدن تيم در سطح ملي در کنار رقباي ساحلي بلد و قدرتمند ساحلنشين کشور بود، اما شهداي چليچه در فصل 88-87 ليگ برتر عملکرد متفاوتي از خود نشان داد و توانست در بين رقباي بسيار قدرتمند، خود را در بالاي جدول مسابقاتي نگه دارد و در پايان فصل به رتبه چهارم ليگ برتر رسید، اين موفقيت بزرگ براي يک تيم روستايي در سطح ملي به شمار ميرفت.
وی به موفقیت یک تیم روستایی در سطح ملی اشاره داشت و تصریح کرد: اين موفقيت پيامدهاي مثبتي را نيز به همراه داشت که ازجمله آنها درخشش سرمربي تيم بهعنوان يکي از مربيان موفق کشور است که با استفاده از پتانسيلهاي بومي توانسته بود به اين مهم دست پيدا کند.
صادقی به فصل 90-89 اشاره داشت و بیان کرد: فصل 90-89 با سالهاي قبل بسيار متفاوت شده بود سرمايهگذاري استانها و شرکتهاي پردرآمد ليگ را بسيار متفاوت کرده بود اما شهداي چليچه کماکان با پرداخت هزينههاي شخصي و کمک خيرين محلي در ليگ حضور داشت.
غيرت و تعصب جوانان چليچه اي بدون هيچ چشمداشت آقای صادقی به غیرت و تعصب جوانان این شهر اشاره کرد و اظهار داشت: فصل 90-89 نيز همينطور فشار مالي و سفرهاي متعدد به دورترين نقاط با کمترين امکانات تيم را بهزحمت و سختي انداخته بود اما غيرت و تعصب جوانان چليچهاي بدون هيچ چشمداشت و پاداشي تيم را در ادامه مسير همراهي ميکرد، اما فصل 91-90 ليگ برتر، شايد بدترين سال فوتبال ساحلي چليچه بود هزينههاي سنگين، بيمهري و بيتوجهي مسئولين بهجايي انجاميد که ديگر غيرت و تلاش بازيکنان و عوامل تيم که فقط به عشق نام شهدا و شهرشان بود افاقه نکرد و تيم پس از پنج سال روزهاي سخت و دشوار با ليگ برتر وداع و به دسته يک سقوط کرد.
وی گفت: جوانان بيادعا و پرتلاش چليچه انگيزه خود را از دست نداده و با تلاش مضاعف در ليگ دسته اول حضور پيدا کردند که با بدشانسي و فقط با يک شکست در بدترين زمان ممکن يعني بازي نيمهنهايي به مقام سوم دست پيداکرده و از صعود به ليگ برتر بازماندند.
صادقی بیان داشت: بچههاي چليچه فصل 93-92 ليگ دسته اول را نيز باقدرت شروع کرد ولي بازهم نتيجه سال قبل اتفاق افتاد و شهداي چليچه براي دومين سال پياپي به مقام سوم ليگ يک دست پيدا کرد.
وی افزود: اما کادر فني تيم به فکر پوستاندازي تيم افتاد تا بتواند در درازمدت شاکله تيم را قدرتمند و هماهنگ کند، در اين زمان کادر فني تيم با کشف استعدادهاي جوان در سطح شهر چهارچوب تيم را بهطورکلي تغيير داد، اين تغيير پيامدهاي منفي را نيز به همراه داشت تا جايي که تيم در فصل 94-93 و 95-94 باکمتجربگي بازيکنان نتايج مطلوبي به دست نيامد اما هدف تيم را از بين نبرد.
صادقی در انتها گفت: شهداي چليچه در اين سالها توانست استعدادهاي درخشاني را به فوتبال ساحلي معرفي کند و به اردوهاي تيم ملي اعزام کند.
انتهاي پيام1026ج /590پ