به گزارش
جهانبین نیوز، حجتالاسلام محسن ملک پور در خطبههای این هفته شهر فارسان جمعه گفت: جنگ ۸ ساله، دفاع مقدس ملت ایران در برابر تهاجم بعثى - آمریكایى بود. ملت ایران بعد از ۸ سال دفاع تاریخى در تابستان سال ۱۳۶۷ با پذیرش قطعنامه ۵۹۸ در حالى با پایان جنگ مواجه شد كه غیر از آگاهان سیاسى و اهل تحلیل، بسیارى پیروزى تاریخى ملت ایران را به تحقیق احساس نمىكردند.
وی تصریح کرد: حتى برخى از سادهلوحان داخلى و یا وابستگان به خارج در تابستان ۶۷ چنین جلوه مىدادند كه ایران در جنگ با شكست مواجه شده است و خونهایى كه درراه دفاع از عقیده و میهن ریخته شده است به هدررفته است.
وی افزود: رهبر كبیر انقلاب در همان سال ۶۷ بهصراحت پیروزى ملت ایران در جنگ را اعلام كرد، اما تا زمانى كه آزادگان ملت ایران كه در چنگال رژیم بعث عراقى اسیر بودند آزاد نشدند این پیروزى بزرگ بر همگان آشكار نشد.
حجتالاسلاموالمسلمین ملک پور افزود: درواقع امر جشن پیروزى در دفاع ۸ ساله با اندكى تأخیر و در هنگام آزادى رادمردان مقاوم ایرانى برگزار شد. ازاینجهت باید بازگشت آزادگان به میهن اسلامى را جشن پیروزى ملت ایران در دفاع ۸ ساله دانست. جشنى كه ملت بهواقع آن را جشن گرفتند و درسى كه از آن آموختند این بود كه ملتى كه مقاومت و ایستادگى را پیشه خود سازد و با اتكاى به خدا درراه اهداف خود بایستد درنهایت پیروز خواهد شد، هرچند در كوتاهمدت برخى سادهلوحان و یا وابستگان و خائنان، ایستادگى و مقاومت ملت ایران را سرزنش كنند.
وی اظهار داشت: امروز نیز ما باید بدانیم كه پیروزى در جنگ اقتصادى با صبر و مقاومت ملت و رشادت عمومى مردم است كه محقق مىشود.
وی بیان داشت: برخى كوتهنظران و یا خائنان امروز نیز چنین القاء مىكنند كه ایستادگى در برابر دشمن حاصلى ندارد و پیروزى و سرافرازى در پى آن نخواهد آمد و بهتر است كه هرچه زودتر در برابر دشمن تسلیم شویم. این خائنان و یا سادهلوحان سعى مىكنند افكار عمومى را به اینسو سوق دهند كه مقاومت فقط هزینهها را زیاد مىكند و نباید ایستادگى كرد. درحالیکه درس آزادگان به ملت ایران این بود كه ایستادگى باعث پیروزى است و طعم تلخ صبر بهمرورزمان و با ایستادگى امت اسلامى منجر به طعم شیرین پیروزى مىشود. این روز را گرامی میداریم و محضر همه آزادگان و رادمردان شهرستان فارسان تبریک عرض میکنیم .
امامجمعه فارسان گفت: اما در مورد روز جهانی مسجد که 30 مرداد سالروز به آتش کشیدن مسجد القصی است
وی افزود: در میان مساجد اسلامى از ابتداى ظهور اسلام تاكنون، مسجدالاقصى از اهمیت و تقدس ویژه و خاصى برخوردار بوده است. چراكه این مسجد تاریخى كه سابقه احداث آن به زمان داوود نبى و حضرت سلیمان بازمیگردد، در ابتداى اسلام نیز، قبله اول مسلمانان گردید و سومین حرم شریف الهى به شمار مىرود كه در آیه۲۱ سوره مائده، قرآن از آن با عنوان «اَرضَ المُقَدّسَه» یادکرده است.
وی تصریح کرد: از سوى دیگر این حرم شریف ارتباط تنگاتنگى با حادثه معراج رسول گرامى اسلام (ص) دارد و خداوند متعال نیز در نخستین آیه سوره اسرا به جایگاه و موقعیت آن اشاره و پیرامون آن را مبارك عنوان مىكند.
وی بیان داشت: اما این مسجد شریف و مقدس، از زمان اشغال كشور فلسطین توسط رژیم صهیونیستى همواره موردتعدی و تجاوز واقعشده و صهیونیستها بااطلاع از جایگاه این مسجد بهعنوان نمادى براى اتحاد مسلمین جهان و عاملى وحدتبخش در تقابل با دولت اسرائیل براى آزادى فلسطین، نابودى آن را از همان ابتداى پاى گذاشتن به این سرزمین مقدس، در دستور كار خود قرار دادهاند تا از این طریق بتوانند مانعى مهم براى تحقق اهداف خود براى تشكیل دولت اسرائیلى را از میان برداشته و نیز موفق شوند مسلمانان ساكن این سرزمین و هرگونه نماد اسلامى را از بین ببرند.
وی اظهار داشت: این هدفى بود كه از همان ابتداى شكلگیرى جنبش صهیونیسم، بانیان این رژیم منحوس ازجمله «تئودور هِرْتْزِل» آن را رسماً اعلام نموده نامگذاری روز جهانى مسجد؛ ابتكارى براى مقابله با توطئه اسرائیل که امیدواریم نسبت به این امر مهم دقت ویژهای داشته باشیم.
انتهای پیام/590پ