حمیدرضا دانش معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با
جهانبین نیوز؛ از آغاز برداشت پیاز در سطح ۴۵۸ هکتار با پیشبینی میانگین تولید ۸۲ تن در هکتار خبر داد.
وی افزود: افزایش کشت محصول،کاهش مصرف آب (صرفه جویی ۴۰ درصد)، استفاده از روشهای نوین آبیاری، یکنواختی فواصل کشت و حفظ بافت خاک از مهمترین مزایایی کشت نشایی میباشد.
دانش بیان داشت: محصول تولید شده در میادین میوه تره بار تهران، کرج و خوزستان توزیع میشود.
به گزارش
جهانبین نیوز؛ پیاز یکی از قدیمیترین سبزیها در دنیا و ایران است که خاستگاه آن ایران و افغانستان است، پیاز از نظر ارزش غذایی به دلیل دارا بودن قند، ویتامینها بخصوص ویتامین ث، مواد معدنی چون کلسیم، فسفر، پتاسیم دارای اهمیت است.
تاریخ کشت نشایی پیاز از اواخر اسفند تا اواخر فروردین و تاریخ برداشت اواسط تیر تا اواخر مرداد است.
انتهای پیام/1026ج