۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۸
کد مطلب : ۳۷۳۵۰

لزوم بازگشت آموزش و پرورش به ریل اصلی با تغییر مدیریت

آموزش و پرورش در پروژه نفوذ فکری، فرهنگی و سیاسی دشمن نقش بسزایی دارد و مسئولان این عرصه کلیدی، می بایست در این راستا نهایت هوشیاری خود را به کار ببندند و تلاش خود را برای قطع طمع دشمن برای نفوذ فکری ـ فرهنگی به کار گیرند.
لزوم بازگشت آموزش و پرورش به ریل اصلی با تغییر مدیریت
به گزارش جهانبین نیوز؛ آموزش و پرورش همواره در کشور ما تندیس استمرار پایداری و استقامت برای جویندگی علم است.آموزش و پرورش امروز مسئولیت خطیر و تاریخی را در تربیت نسل آینده بر اساس تعالیم اسلام برای خلق تمدن اسلامی به عهده دارد. بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری که در بلندمدت، هیچ چیز به اندازه‏ تعلیم و تربیت اهمیت ندارد، این دستگاه عظیم باید برنامه کامل و جامعی را برای این مهم که همان تعلیم و تربیت میلیون ها جوان و نوجوان این مرز بوم است، بر اساس سند تحول بنیادین در دستور کار خود قرار داده و نهایت دلسوزی و دقت را در پرورش فرزندان ملت بر اساس مبانی غنی اسلام ناب، به کار گیرد. همانطور که روشن است خط امروز و هدف اساسی دشمن، خط نفوذ به باورها، تغییر رفتار و در نهایت تغییر هویت ایرانی ـ اسلامی است که از همه شیوه ها به ویژه شیوه فکری و فرهنگی به دنبال ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

بدون شک یکی از مهم ترین درگاه های این نفوذ، آموزش و پروش است که با اندک توجهی سایه های شوم این نفوذ را در حمایت یکی از دولتمردان مستکبر از برخی تشکل های حزبی و سیاسی معلمین و ورود برخی سازمان های بین المللی به مراکز تعلیم و تربیت و.. می توان دید. بنابر این می توان چنین برداشت نمود که آموزش و پرورش در پروژه نفوذ فکری، فرهنگی و سیاسی دشمن نقش بسزایی دارد و مسئولان این عرصه کلیدی می بایست در این راستا نهایت هوشیاری خود را به کار ببندند و تلاش خود را برای قطع طمع دشمن برای نفوذ فکری ـ فرهنگی به کار گیرند.متاسفانه آموزش و پرورش هیچ گاه به عنوان اولویت دولت ها در ایران مطرح نبوده است.

در بسیاری از دولت ها شاهدیم که این نهاد و رسیدگی به مشکل های آن حتی در میان ۱۰ اولویت مورد توجه دولتمردان نیزقرار ندارد. در چند دهه گذشته این جریان بر دولتها حاکم بوده است. در برخی دولت ها، کارهایی انجام شد که آن هم به دلیل تلاش های فردی به ویژه از سوی وزیران آموزش و پرورش بوده است. به طور کلی برای دولت ها مسایل اقتصادی، سیاسی همچون موضوع نفت، ارز، بانک ها و ... دارای اهمیت بالایی است و به مسایل آن ها پرداخته می شود. حال آنکه آموزش و پرورش آینده انسانی و اجتماعی کشور را شکل می دهد.

باتوجه به این موضوع یکی از مهم ترین دستگاههای هر استان اداره آموزش و پروش است که مهم ترین وظیفه یعنی تعلیم و تربیت نسل های پیشرو هر استان و منطقه را در دست دارد و با هزاران دانش آموز و معلم سروکار دارد. مقام معظم رهبری خطر سیاست زدگی در آموزش و پرورش را گوشزد کرده اند. باید گفت که بعد از روحانیت معلمان مهمترین نقش در پیروزی انقلاب را در مدارس به دوش کشیدند. همواره دو موضوع اقتصادی و مسائل سیاسی بر بدنه آموزش و پرورش فشار آورده است که متاسفانه همتی برای حل این دوموضوع از دولتها دیده نشده و این موضوعات در دولت های مختلف بوده است.

با انتخاب استاندار جدید چهارمحال و بختیاری، یکی از اولویت های استان سر و سامان دادن به وضعیت آموزش و پرورش است . متاسفانه در مدیریت جناب آقای امیدی شاهد نگاه سیاست زده و انتصاباتی جناحی و به دور ازتوانمندی و شایسته سالاری بودیم.

چندی پیش در آستانه انتخاب وزیر آموزش و پرورش وقتی محمد بطحایی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش از سوی رئیس جمهور به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس معرفی شد، نگرانی‌ها از سیاسی شدن فضای آموزش و پرورش افزایش یافت شنیده‌ها حاکی از آن است که در دولت قبل مدیران استانی گاها تا تعویض مدیران مدارس ابتدایی غیرهمسو با دولت نیز پیش رفته بود.

فضای علمی تربیتی که برخی با بنگاه‌های سیاسی اشتباه گرفته‌اند در ایام انتخابات صحنه زد و و خورد و تسویه حساب سیاسی شده بود. انتصابات جناحی و سیاسی باعث گردید مدیریت ناحیه ۲ آموزش و پرورش با دست آوردهای و تلاش های قابل تامل به یکبار کنار گذاشته شود و فردی که سابقه پست مشاور را داشته است جایگزین وی گردد.

ضیایی در طول مدیریت سه ساله خود در پست ریاست آموزش پرورش ناحیه دو با وجود شناخت نیازهای آموزش و پرورش و مدیریت قوی و کارآمدی که داشت علاوه‌بر ارتقاء معدل کل ناحیه و ارتقاء رتبه در کشور، مقام اول در هر سه سال در بین نواحی هفده‌گانه آموزش و پروش استان را نیز کسب کرده بود.

این در صورتی است که با وجود چنین کارنامه درخشانی ایشان تا بازنشستگی تنها ۶ ماه فاصله داشت و از حکم ریاست چهار ساله ایشان نیز یک سال باقی مانده بود. این تغییر تنها در عرض ۴۸ ساعت و به صورت کاملا ضرب‌العجلی صورت گرفت.

مدیریت جناب آقای امیدی پر است از انتصاباتی از این موارد که بعضا احساسی و سیاست زده بوده است. تنها کسانی که از این رفتارهای حزبی و جناحی در آموزش و پرورش آسیب می بینند دانش آموزانی هستند که به امید تحصیل و تعیلم و تربیت به آموزش و پرورش پناه آورده‌اند رفتارهای جناحی و حزبی و سیاسی سرنوشت و آینده فرزندان این ملت را نشانه گرفته است.

اکنون وقت آن رسیده است که مدیریت جدید استان با توجه ویژه به این نهاد مهم و تاثیر گذار در سرنوشت استان، آموزش و پرورش استان را به ریل اصلی خود بازگرداند و شخصی توانمند و صاحب نظر و با شناخت از نیاز واقعی دانش آموزان و معلمان به دور از نگاههای غلط جناحی و سیاسی برمسند مدیرکلی آموزش و پرورش گمارده شود بسیاری از فرهنگیان ازسیاست های کنونی حاکم بر استان ناراضی هستند امید است علاوه براین در برخی مناطق محروم استان کمبود امکانات تحصیلی و نبود معلوم سبب ترک تحصیل بسیاری از دانش آموزان آینده دار این استان شده است لازم است مدیر جدید این کمبودها را شناسایی و در رفع هرچه سریع تر آنان بکوشد.

انتهای پیام/1028ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

سه شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳

ساعت:

۱۳:۲۸:۰۹

10 Dec 2024