به گزارش
جهانبین نیوز به نقل از
بام ايران خبر؛ مصطفي هاديپور معاون ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري چهارمحال و بختياري بيان داشت: آش انار سنتي منطقه مشايخ از آشهايي است که هم در فصل زمستان و هم تابستان طرفداران زيادي دارد.
وي تصريح کرد: انار يا آبانار تازه استفاده شده در اين آش که طعم ملس و خوشمزهاي به آن ميدهد خونساز و اشتهاآور است.
هادي پور ادامه داد: برنجگرده، برگ کاردين، مغزگردو، ترهکوهي، کشمش، آلوترش، برگزردآلو و پيازداغ سبب مغذي شدن اين آش براي مردم کوهستاننشين منطقه شده است.
معاون ميراثفرهنگي ادارهکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان گفت: پخت آش دوغ محلي از سوي بانوان از ديگر برنامههاي اجرايي در هفته ميراثفرهنگي بود که در تقويت باورهاي سنتي و بهرهمندي بيشتر از فرهنگ ناملموس گذشتگان اثرگذاري فراواني دارد.
انتهاي پيام1026ج /۵۳۰ب