به گزارش
جهانبین نیوز به نقل از
اساتيد برتر، دکتر سيد محمود حسيني رئيس اداره نظارت بر بهداشت عمومي اداره کل دامپزشکي استان گفت: امروزه صنعتي شدن جوامع نگراني در مورد وجود مخاطرات شيميايي و ميکروبي در انواع مواد غذايي را افزايش داده است.
دکتر حسيني در ادامه افزود: عوارض مربوط به بيماري هاي ناشي از غذا علاوه بر اينکه بهداشت و سلامت مردم را تحت تاثير قرار مي دهد باعث بروز مشکلات اقتصادي براي مردم، جوامع و کشور هامي شود و هزينه هاي زيادي را بر سيستم هاي مراقبت بهداشتي کشور ها تحميل مي کند و به طور قابل توجهي تاثيرات منفي در تجارت جهاني مواد غذايي دارد.
رئيس اداره نظارت بر بهداشت عمومي اداره کل دامپزشکي استان گفت: در همين راستا به منظور مديريت کيفيت و سلامت مواد غذايي سومين مرحله پايش باقي مانده هاي دارو، سموم، فلزات سنگين و ساير مواد شيميايي در فراورده هاي خام دامي در سال ۹۵ همزمان با سراسر کشور با اخذ تعداد ۱۰ نمونه گوشت و سرم مرغ در کشتارگاه هاي طيور و مرغداري هاي استان آغاز شد.
وي اذعان داشت: براساس برنامه ريزي هاي به عمل آمده نمونه هاي اخذ شده براي ارزيابي باقي مانده هورمون ها، آنتي بيوتيک ها، فلزات سنگين و برخي مواد شيميايي ديگر مرغ گوشتي به آزمايشگاه هاي دامپزشکي استان هاي خراسان رضوي، قزوين و مرکز تشخيص و آزمايشگاه کنترل دارو و مواد بيولوژيک سازمان دامپزشکي کشور ارسال خواهد شد.
دکتر حسيني گفت: مردم اين اطمينان خاطر را داشته باشند که هرگونه فرآورده خام دامي مورد تاييد دامپزشکي
که وارد چرخه مصرف مي شود از نظر اين اداره کل هيچ گونه مشکلي ندارد و مردم با خيال آسود مي توانند مصرف نمايند.
انتهاي خبر/1022ج