به گزارش جهانبین نیوز 'مجید نظری ' در گفت و گو با ایرنا بیان داشت: طرح فولاد یك میلیون تنی چهارمحال و بختیاری از مصوبات سفر اول هیات دولت به استان است كه در سال 85 با گرفتن مجوز از شورای اقتصاد در هفته دولت كلنگ زنی شد.
وی اظهار داشت: برای اجرای این پروژه تاكنون بیش از دو هزار میلیارد ریال هزینه شده و تكمیل آن یك هزار میلیارد ریال معادل 97 میلیون یورو سرمایه گذاری ارزی نیاز دارد.
نظری افزود: فولاد چهارمحال و بختیاری ظرفیت تولید یك میلیون تن شمش آهن و فولاد در سال را دارد.
وی بابیان اینكه فولاد چهارمحال و بختیاری در دو بخش احیا و فولادسازی در حال احداث است، ادامه داد: با اجرای طرحهای توسعهای این مجتمع ظرفیت تولید در آن به بیش ازچهار میلیون تن در سال قابل افزایش است.
نظری تصریح كرد: با بهره برداری از طرح مجتمع فولاد چهارمحال و بختیاری برای 800 نفر به صورت مستقیم و هشت هزار نفر به صورت غیرمستقیم شغل ایجاد میشود.
به گزارش ایرنا، مجتمع فولاد چهارمحال و بختیاری در اراضی 'سفید دشت' از توابع شهرستان بروجن در 30 كیلومتری مركز چهارمحال و بختیاری در حال احداث است.