۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۷
کد مطلب : ۲۶۹۳

همایش" از روضه تا بهشت" در چهارمحال و بختیاری برگزار شد

همایش" از روضه تا بهشت" در چهارمحال و بختیاری برگزار شد
به گزارش جهانبین نیوز به نقل ازخبرگزاری مهر، نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد در این همایش با بیان اینکه شعر و مداحی هر دو به عنوان هنر ذاتی و اکتسابی شناخته شده و زمینه ارتقا دارند، گفت: شعرا و مداحان باید ذات درونی خود را در ظرف رشد و ارتقاء بریزند تا از آن نتیجه بگیرند و شجره ای طیبه، پربار و پر ثمر و مفید شوند.

حجت الاسلام محمدعلی نکونام، اخلاص را عامل ارتقاء، ماندگاری، جاودانگی و ثمربخشی شاعران و مداحان برشمرد.

وی با تأکید بر اینکه جهت شعر و مداحی باید دقیق مشخص باشد، گفت: انگیزه و هدف در انجام هر کاری به آن خاصیت و محتوا می بخشد.

حجت الاسلام محمدعلی نکونام، داشتن محتوای غنی را یکی دیگر از عوامل ماندگاری آثار برشمرد و گفت: اشعار بی محتوا جایگاهی در دنیای معرفت ندارند و از این رو باید برای حاکمیت محتوا در اشعار تلاش شود.

وی در ادامه توجه به امر به معروف و نهی از منکر را لازمه ی یک جامعه سالم برشمرد و افزود: باید در اشعار به امر به معروف و نهی از منکر به صورت توأمان عنایت شود.

نکونام با بیان اینکه چهره ناب اسلام چهره ناب اهل بیت(ع) است، گفت: دشمن تلاش می کند چهره واقعی اسلام را معکوس، مخدوش، تروریست، خشن و زشت جلوه دهد و از طرفی چهره خبیث، منحوس، نژاد پرست، خونریز و جنایتکار خود را به عنوان طرفدار حقوق بشر، آزادی و نجات شریت مطرح کند.

وی تبیین اندیشه های اسلامی را عامل اصلی معرفی و ارتقاء درجه شعرا نزد مردم و اهل بیت (ع) برشمرد و افزود: امروز یکی از کارهای مهم شعرا این است که چهره اسلام ناب را که اسلام ولایی است به درستی نشان دهند.

نکونام خطاب به شاعران و مداحان اهل بیت یادآور شد: شما لبیک گوی اسلام و ارزش های والای دینی هستید و این تکلیف مداری و شور و شادابی احساس تکلیف را هرگز فراموش نکنید. اهل بیت جایگاه ویژه ای برای مداحان و شعرای آئینی قائل بوده اند

مدیر کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: اهل بیت هم اهل وعظ و خطابه بوده و هم اهل شعر و کنایه و از دیرباز جایگاه ویژه ای برای مداحان و شعرای آیینی قائل بوده اند.

حجت الاسلام رحمت الله اروجی افزود: نتیجه این حمایت ها تولید آثار فاخر و اثرگذاری است که در مسیر نشر معارف اسلامی و بیداری اسلامی از صدر اسلام تاکنون جایگاه ویژه ای داشته اند.

وی، حمایت از شعر آیینی و مدح و منقبت اهل بیت (ع) را سیره ائمه اطهار دانست و تصریح کرد: هجمه دشمنان برای تضعیف اسلام بین مردم به ویژه جوانان وظیفه مداحان و شعرای آئینی را به عنوان ترسیم کنندگان چهره اسلام دو چندان می کند و آنان باید جذب جوانان در برنامه های مذهبی را به عنوان هدف اصلی خود دنبال کنند. هزار نفر مداح در چهارمحال و بختیاری شناسایی شده است

رئیس کانون مداحان چهارمحال و بختیاری  با بیان اینکه تاکنون افزون بر هزار نفر مداح در استان شناسایی شده است، افزود: برنامه ریزی برای شناسایی مداحان و سازماندهی آنان از مهمترین اقدامات کانون مداحان استان به شمار می آید.

حمیدرضا توسلی با اشاره به اجرای طرح صدور کارت شناسایی برای مداحان با عناوین ستایشگر، ذاکر، مداح و پیرغلام گفت: این کارت به عنوان مدرک شناسایی رسمی برای ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) محسوب می‌شود.

وی برگزاری دوره های آموزشی را یکی دیگر از فعالیت های کانون مداحان بیان و تصریح کرد: این دوره های آموزشی هم اکنون به صورت مستمر در شهرستان های شهرکرد، بروجن، لردگان و فارسان برای علاقمندان به مداحی برگزار می شود.

توسلی اعزام 45 نفر از مداحان به مشهد مقدس برای حضور در دوره ی آموزشی تربیت مبلغ زیارت و دیدار جمعی از مداحان استان با رهبر معظم انقلاب در سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) را از دیگر فعالیت های کانون مداحان استان برشمرد. مسئولین فرهنگی در این برهه از زمان باید هوشمندانه عمل کنند معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری بر هوشمندی مسئولین فرهنگی در این برهه از زمان تأکید کرد.

حجت الاسلام سید محمد میربد در دومین نشست مدیران این نهاد با اشاره به هجمه دشمنان اسلام و هتک حرمت مقدسات دینی تصریح کرد: مسئولین فرهنگی در این برهه از زمان باید هوشمندانه عمل کرده و با سیاست گذاری مناسب و تدوین برنامه های بنیادی در راه احیاء ارزش های دینی گام بردارند.

وی بر برگزاری گفتمان دینی به عنوان برنامه محوری تبلیغات اسلامی تأکید کرد و افزود: اجرای گفتمان های دینی علاوه بر تبیین اصول و عقاید دینی برای اقشار مختلف به ویژه جوانان، تأثیر بسزایی در خنثی کردن نقشه دشمنان برای تغییر در اندیشه های مذهبی مردم و انزوای اسلام دارد.

وی از مدیران خواست تا نظر تخصصی خود را درباره نحوه اجرای گفتمان های دینی ارائه کنند.

میربد با بیان هزینه اعتبارات شاخص ها در نیمه نخست امسال گفت: اعتبار تخصیص یافته از مرکز برای اجرای فعالیت های فرهنگی در ادامه سال 91 با ارائه برنامه های اجرایی، ابلاغ می شود. عملیات ساخت حوزه علمیه خواهران بروجن آغاز شد طرح ساخت حوزه علمیه جدید خواهران شهرستان بروجن با حضور جمعی از مسئولان محلی آغاز شد.

رئیس تبلیغات اسلامی بروجن گفت: همزمان با شروع سال تحصیلی جدید، طرح ساخت حوزه علمیه خواهران بروجن با حضور امام جمعه این شهر کلنگ زنی شد.

حجت الاسلام مجید الهیان افزود: این طرح با زیربنایی افزون بر هزار و 200متر مربع در زمینی به مساحت هزار و 800 متر مربع ساخته می شود.

وی با بیان اینکه طرح ساخت حوزه علمیه خواهران شهر بروجن با نظارت دفتر فنی حوزه علمیه قم ساخته می شود، تصریح کرد: این ساختمان از پیشرفته ترین سازه های مهندسی حوزه های علمیه کشور به شمار می آید.

الهیان یادآور شد: حوزه علمیه خواهران بروجن تا دو سال آینده آماده بهره برداری است.

وی در ادامه با اشاره به رشد 15درصدی حذب خواهران درحوزه علمیه بروجن در سال تحصیلی جاری در مقایسه با سال قبل، تصریح کرد: راه اندازی ساختمان جدید حوزه علمیه خواهران و تجهیز این مکان می تواند در جذب خواهران علاقه مند به علوم و معارف اسلامی و تحصیل آنان در مراکز آموزشی مذهبی مؤثر باشد.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

جمعه ۷ دی ۱۴۰۳

ساعت:

۱۷:۴۵:۴۸

27 Dec 2024