۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۸
کد مطلب : ۲۶۸۵

برای نخستین بار در كشور عصاره مالت ازمحصول جو داخلی تولید شد

برای نخستین بار در كشور عصاره مالت ازمحصول جو داخلی تولید شد
به گزارش جهانبین نیوز به نقل از ایرنا، 'رحمان كرمی' بااعلام این خبر افزود: استفاده ازجوی داخلی توسط این كارخانه برای تولید عصاره و دانه مالت، 54 هزار دلار صرفه جویی ارزی در برداشته است. وی ادامه داد: كارخانه مالت سازی استان سالانه به 15هزارتن جو نیاز دارد كه از كشورهای هند، استرالیا، كانادا، اوكراین، قزاقستان و آفریقای جنوبی وارد می شود . مالت، جوانه خشك شده جواست كه درتولید ماءالشعیر، بیسكویت، شكلات، داروهای تقویتی ومواد آرایشی استفاده می شود. وی اظهارداشت: براین اساس و به منظور كاهش اثرتحریم ها، سال گذشته برای نخستین بار80 تن بذرجوی مناسب برای كارخانه مالت سازی در بین كشاورزان استان توزیع شد . كرمی افزود: با كشت این محصول در 25هكتار از اراضی كشاورزی استان، 180تن محصول جو از اراضی زیر كشت برداشت شد . وی با بیان اینكه جوی موجود دركشوربه علت كوچك بودن مزارع و كشت ارقام مختلف یكدست نیست بیان داشت: جو مناسب برای تولید مالت باید دانه بندی درشت و پروتئین مناسب داشته باشد. كرمی درادامه ازتوزیع 80 تن بذر جو بین كشاورزان برای سال زراعی جاری خبرداد و گفت: پیش بینی می شود با كاشت این بذرها دوهزار و 800 تن محصول جو برداشت شود . وی تصریح كرد: برای تامین تمامی نیازاین كارخانه سه هزارهكتار از اراضی كشاورزی استان باید زیركشت جو با كیفیت مناسب قرار گیرد . رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تولید سالانه این كارخانه را هزارتن دانه مالت عنوان كرد وافزود: با توجه به واردات سالانه 100هزارتن دانه مالت توسط صنایع بهداشتی، دارویی و مواد غذایی به ویژه كارخانه های نوشابه سازی كشور، تولید این كارخانه 10 درصد از نیاز مالت كشور را تامین می كند . نخستین كارخانه مالت سازی صنعتی كشور با 30 میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش خصوصی و شبكه بانكی سال 89 در شهر هفشجان در فاصله 15كیلومتری مركز چهارمحال و بختیاری راه اندازی شد.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳

ساعت:

۰۳:۲۶:۳۶

24 Jan 2025