به گزارش
جهانبین نیوز به نقل از جام نیوز، برخی از مواد غذایی به دلیل اثراتی که بر هورمونهای بدن میگذارند، میتوانند در مقابل ابتلا به برخی انواع سرطان از افراد محافظت به عمل آورند.
کارشناسان اعتقاد دارد مصرف برخی از سبزیها و میوهها میتواند به جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه در بانوان کمک کند.
گفتنی است، دانشمندان یک رابطه مستقیم بین مصرف سبزیجات و عدم ابتلا به سرطان سینه در بانوان را کشف کردهاند.
بررسیها نشان میدهند، سبزیهایی از جمله کلم میتواند مانع از آسیب به DNA سلولها و بروز سرطان در آنها شود.
سبزیجات دارای برگهای تیره چون اسفناج و کلمپیچ نیز میتوانند به دلیل دارا بودن لوتئین و زیگزانتین به کاهش خطر بروز سرطان سینه در زنان منجر شود.
لوبیا و حبوباتی چون عدس و نخود نیز به دلیل دارا بودن کلسیم، آهن و ویتامینهای گروه B میتوانند خطر ابتلا به این سرطان مرگبار را کاهش دهند.
بر اساس یک تحقیق همسو مواد غذایی دارای لوبیا، سویا و نیز شیر سویا به دلیل دارا بودن فیتواستروژن میتوانند به جلوگیری از ایجاد تودههای سرطانی در سینه بانوان منجر شوند.
و در نهایت مصرف ماهیهای چرب دارای امگا ۳ مانند سالمون و نیز روغن زیتون به دلیل وجود آنتی اکسیدانهای محافظتکننده از بدن میتوانند به جلوگیری از ایجاد رادیکالهای آزاد در بدن منجر شده مانع ابتلا به سرطان سینه شوند.
انتهای پیام/1026ج