به گزارش خبرنگار
جهانبین نیوز، سید نعیم امامی اظهار داشت: تخصصی کردن حوزههای تولید، توزیع و فروش و برنامهریزی برای صاردات و افزایش توان صادراتی فرش این استان از دلایل امضای این تفاهمنامه است.
به گفته وی با این تفاهمنامه ۴۶ برنامه راهبردی برای توسعه و ارتقاء تولید فرش چهارمحال و بختیاری اجرا میشود.
امامی با بیان این که امسال چهار برنامه اولویت دار عملیاتی میشود؛ افزود: تألیف کتاب و ساخت مستند فرش چهارمحال و بختیاری، به روز کردن دورههای آموزشی کارآموزان در حیطه فرشبافی و برگزاری همایش ملی فرش دستباف چهارمحال و بختیاری از جمله برنامههای اجرایی امسال است.
وی با اشاره به اینکه، حدود صد هزار نفر در چهارمحال و بختیاری به حرفه فرش بافی مشغول هستندبیان داشت: فرشهای دستباف بختیاری، چالشتری و یلمهای از مهمترین انواع فرشهای این استان است
بیش از ۶۰ میلیون دلار فرش به خارج از کشور صادرشده است رئیس مرکز ملی فرش ایران گفت: در چهار ماهه نخست امسال بیش از یک هزار و ۱۰۰ تن فرش دستباف به ارزش بیش از ۶۰ میلیون دلار صادر شد.
حمید کارگر افزود: بطور متوسط سالانه ۵۰۰ میلیون دلار فرش از ایران صادر میشود و با رفع تحریمهای اقتصادی امسال حدود ۴۰۰ میلیون دلار فرش از ایران صادر خواهد شد.
وی افزود: به طور متوسط سالانه در کشور حدود ۳ میلیون مترمربع فرش تولید میشود که نزدیک به دو سوم آن به ۸۰ کشور دنیا صادر میشود.
رئیس مرکز ملی فرش ایران همچنین از برگزاری جشنواره گره زرین برای شناسایی و تجلیل از فعالان حوزه فرش تا پایان امسال در کشور خبر داد.
حمید کارگر گفت: این جشنواره به زودی برای شناسایی و تجلیل از فعالان فرش دستباف و تغییر نگرش به قالیبافی و قالیبافان ابتدا در سطح استانی برگزار و سپس برگزیدگان استانی در سطح ملی تجلیل میشوند.
وی افزود: رایزنی با تجار، شرکتهای فعال تبلیغاتی و فعالان حوزه فرش در بازارهای سنتی فروش فرش کشور در اروپا مانند آلمان و بازارهای جدید مانند چین از دیگر برنامههای مرکز ملی فرش کشور برای ایجاد تحول در تبلیغات، فروش و صادرات فرش کشور است.
انتهای پیام/۱۰۲۸ج