به گزارش جهانبین نیوز "اسدالله مصائبی"، در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران افزود: والدین دانشآموزان باید توجه داشته باشند قبل از شروع مدارس با برنامهریزی صحیح وقت فرزندان خود را به نحو مطلوبی برنامهریزی کنند.
وی تصریح کرد: برنامهریزی صحیح برنامهای است که دانشآموز هم به تفریح تماشای تلویزیون، اوقات فراغت و بازی و هم درس و تکالیف مدرسه به موقع دست یابد.
این روانشناس با بیان اینکه اگر والدین با یکدیگر هماهنگی تربیتی نداشته باشند فرزندان به نحو نامطلوبی پرورش خواهند یافت، یادآور شد: اگر فرزند خانواده خلاء عاطفی داشته باشند به سمت کامپیوتر ترغیب شده و به احساسات خود توسط این وسیله و تلویزیون و دیگر موارد پاسخ خواهد داد.
وی اظهار کرد: اگر فرزند خانواده تا پیش از حد به تلویزیون یا کامپیوتر وابستگی داشته باشد والدین با مدیریت مناسب استفاده ساعتی از این رسانههای ارتباطی میتوانند در موفقیت فرزند خود در آینده کمک کنند.
مصائبی با اشاره به اینکه کاهش 10 دقیقه روزانه از استفاده دانشآموزان از رسانهها تا تنظیم استفاده مطلوب آنها یکی از روشهای رهاسازی فرزندان و اعتیاد آنها به رسانهها میباشد، اضافه کرد: والدین باید اتاق جداگانهای برای فرزندان خود در نظر بگیرند تا با حضور در مکان مخصوص به خود مسئولیتپذیری را تجربه کنند.
این روانشناس خاطرنشان کرد: هماهنگی تربیتی باید به درستی رعایت شود و اعضا باید باهم همعقیده باشند تا بتوانند با ارایه راهکار درست به فرزند خود کمک کنند. به عنوان نمونه فرزندان باید تا ساعت مشخص بیدار بمانند، ولی بعد از آن ساعت باید در اتاق جداگانه خود به استراحت بپردازند و این در حالی است که اوقات فراغت والدین بعد از آن ساعت شروع میشود.