به گزارش
جهانبین نیوز به نقل از
سامان ما ، حجت الاسلام هاشمي رئيس اداره زکات استان در جلسه هماهنگي پرداخت زکات، گفت: در شهرستان سامان با وجود ظرفيتها و باغاتي که وجود دارد بايد اهميت بيشتري به پرداخت زکات داده شود.
وي مومناني که فاعل زکات هستند را رستگاران واقعي عنوان کرد و افزود: امسال طرح شجره طيبه در شهرستان سامان در راستاي جذب زکات بيشتر بايد به صورت فراگير انجام شود.
حجت الاسلام هاشمي با تاکيد به اهميت پرداخت زکات، اظهار کرد: پرداخت زکات و کمک به نيازمندان موجب افزايش رزق و روزي و گشايش باب رحمت الهي ميشود.
وي در راستاي احياي فريضه زکات بر لزوم همکاري دستگاههاي فرهنگي به فرهنگ سازي پرداخت زکات تاکيد کرد و افزود: بايد بکوشيم فرهنگ زکات به صورت مداوم و مستمر در بين مردم زنده باشد چنانچه اين مقوله به درستي در جامعه نهادينه شود و مردم آثار و دستاوردهاي آن را در جامعه ببينند به طور قطع خود به خود به پرداخت زکات روي خواهند آورد.
حجت الاسلام ملک پور امام جمعه شهرستان سامان، با بيان اينکه زکات کارگشاي فقر است، افزود: نسبت به پرداخت زکات بايد اهميت بيشتري داده شود و در اين مسير با اطلاع رساني و همکاري فرمانداري، بخشداري و دهياران بايد با جديت وارد عمل شويم.
حجت الاسلام ملک پور به آمار زکات سال گذشته شهرستان سامان اشاره کرد و افزود: سال گذشته مبلغ يک ميليارد و ۱۲۲ ميليون تومان زکات در اين شهرستان جمع آوري شده که اين مبلغ صرف تهيه ۱۵ مورد جهزيه، ۸۰مورد معيشتي، هزينه تحصيلي و دانشگاهي نيازمندان و ساخت حسينه و مساجد و ساير موارد شده است.
وي با بين اينکه امسال در شهرستان سامان ۲۳۰ ميليون ريال زکات فطريه جمع آوري شد، اظهار کرد: از اين مبلغ ۸ ميليون تومان زکات فطريه، ۶۲۷ هزار تومان فطريه سادات، ۵۸۳ هزار تومان کفاره شهر سامان بوده است و در روستاها اين شهرستان بيش از ۶ ميليون تومان زکات فطريه جمع آوري شده است.
وي خاطرنشان کرد: امسال در راستاي کمک به نيازمندان بايد مبلغ ۲۰۰ ميليون تومان زکات در شهرستان سامان جمع آوري شود که از اين مقدار ۶۰ درصد صرف کمک به فقرا و ۴۰ درصد صرف تکميل پروژههاي حسينه و مساجد شهرستان ميشود.
همايون رييسي معاون فرمانداري شهرستان سامان، با اشاره به اينکه برگزاري اين جلسه دومين جلسه شوراي زکات در شهرستان است، افزود: فرمانداري اين شهرستان آمادگي کامل در تعامل و همکاري در زمينه ترويج و اطلاع رساني پرداخت و جذب زکات دارد.
وي استجابت نماز، فقرزدايي، دفع بلا، افزايش رزق، زندگي شيرين و خواب راحت را از جمله ثمرات زکات برشمرد و افزود: در جامعه امروزي براي اجراي احکام اسلامي از جمله زکات بايد فرهنگسازي صورت گيرد چنانچه بيان آثار و ثمرات زکات با اطلاعرساني از طريق خطبههاي نماز جمعه و اعلام توسط روحانيون مستقر و مبلغين ديني بهترين شيوه براي تحقق اين هدف است.
انتهاي پيام1020ج /۶۰۱س