رحیمپور ازغدی با بیان اینکه اگر انقلابیون مسئلههای انقلاب را ملی و جهانی نکنند کوتولههای داخلی و خارجی برای ما مسئلهسازی میکنند و مطالبههای پوچ میآفرینند گفت: انقلاب امروز باید در سه جبهه خیلی صریح وارد شود.
به گزارش جهانبین نیوز به نقل از خبرگزاری دانشجو حسن رحیمپور ازغدی در سخنان خود در پیش از خطبههای نماز جمعه تهران درباره بازار اسلامی و اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه اگر انقلابیون مسئلههای انقلاب را ملی و جهانی نکنند کوتولههای داخلی و خارجی برای ما مسئله سازی می کنند و مطالبه های پوچ می افرینند گفت: انقلاب امروز باید در سه جبهه خیلی صریح وارد شود. وی در ادامه افزود: یک سپاه صدهزار نفری برای کمک به مستضعفین در ۵ قاره عالم فعالیت کنند. دوم سپاه صدهزار نفری جهادی و عملیاتی تشکیل شود برای کمک به کشورهای مورد هجوم نظامی دشمن.
رحیم پور ازغدی اظهار داشت: دشمن علنا دارند وارد همه کشورها می شوند. به عنوان مثال داعشی ها برای اینکه سربازان مزدور عربستان ترکیه و مزدور آمریکایی هستند، برای همین چهره خودشان را می پوشانند. دیگر ما چرا تعارف کنیم؟
سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه همچنین افزود: سوم سپاه صدهزار نفری در داخل لازم داریم. نخبگان و مدیران سابق و لایق کار برای انجام است که درست شناسایی نمیشوند. باید در فرمانهایی که رهبری برای بحث اقتصادی می دهند ریز شد و مدیریت علمی و عملی برای اقتصاد مقاومتی تبیین کنند.
وی خاطرنشان کرد: در ۴-۳ دولت گذشته دیدیم که به بخشی از وظایف عمل میکنند اما در بسیاری موارد دیدیم وقتی مباحث را عملی کنند شروع میکنند ادای اپوزسیون در آوردن و می گویند نگذاشتند و نمیگذارند. این کار در دولت قبل شد در این دولت هم می شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان این سوال که مسئولان سه قوه مساله بانکها را چه وقت میخواهند حل کنند گفت: بانکها میتوانند اقتصاد را فاسد کنند و ربای کثیف بدتر از نظام سرمایهداری غرب بگیرند و میتوانند ربا نگیرند و با معاملات پاک و مشروع عمل کنند. باب معاملات باز است. اجازه داده اند که به عنوان احکام ثانویه کار کرد و مقررات را تصویب کرد.
وی با اشاره به اینکه حجت شرعی ما برای بعضی از تصمیم ها چیست؟ افزود: بعضی از مدیریت ها در بازار خلاف مصلحت نظام است. اگر مردم و قانون نمی گذارند کار انجام شود و سوال این است که سیاست های اقتصاد مقاومتی خودتان تکلیفتان با خودتان مشخص است. سوال ما این است که سیاست های بانک ها تا چه حد به اقتصاد خدمت کرده و محصول و فایده آنها چیست؟ آیا مسئولان بانک مرکزی می داند در بانک ها چه می گذرد؟
سخنران پیش از خطبههای نمازجمعه تهران متذکر شد: این همه علما در قم صحبت از این می کند که باب اجتهاد باز است. چرا دانشگاهیها اینقدر حرف میزنند و محصول خود را ارائه نمی دهند. غرب نسخه های خود را پیچیده و ما نسخه های غرب را عمل می کنیم.
حسن رحیم پور ازغدی با اشاره به موضوع مالیات گفت: در بحث مالیات به مردم می گوییم که باید مالیات بدهید. اینگونه ادامه دهیم تا آخر گرفتار نفت و بیماری بچه پولدار نفتی که در ادامه به بچه بیغیرت بینالمللی تبدیل میشود هستیم.
وی در ادامه به موضوع مذاکرات هسته ای اشاره کرد و گفت: رهبری چند بار گفتند اینقدر مساله را به هسته ای پیوند نزنید. آنها می گویند ایران اگر توان غنی سازی داشته باشد قدرت اول هستهای خواهد شد و نرخ انرژی و نفت را اداره خواهد کرد. اینها میخواهند تا ۱۵ -۱۰ سال ما را به دنبال سراب بدوانند. این می شود مثل این که کسی بیایید و خانه شما و جیب شما را بزند و برود. آن وقت می گویند می خواستیم به آنها بهانه ندهیم. دشمن اگر روزی بیاید و بگوید دیگر بهانه ای ندارم احمق است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به موضوعاتی همچون قانون کار و بحث بیمه تاکید کرد: قانون کار میتواند طبقه ضعیف را استثمار کند و یا میتواند صاحب سرمایه را بی انگیزه کند. از دو طرف خطرناک است. دانشگاه و حوزه کجا می آیند و این مسائل را اصلاح کنند؟
وی افزود: حکومت در موضوع مالیات باید سه چیز را نشان دهد. اول بستن درست مالیات. دوم به مردم تفهیم کنیم که عادلانه مالیات می گیریم و تبعیض نمیکنیم و سوم به مردم محل مصرف مالیات را بگوییم.