به گزارش جهانبین نیوز به نقل ازباشگاه خبرنگاران بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ علی اصغر عنابستانی، شهدا را ناظر اعمال همه عنوان کرد و افزود: امروز به جایی رسیده ایم که 120 کشور جهان به افتخار ولایت فقیه می ایستند و این افتخار یک اتفاق نیست بلکه به احترام اندیشه ولایت فقیه است که جهان را تکان می دهد.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: زمانی در سال 63، همه دنیای استکبار با هدف لطمه زدن به نظام و انقلاب اسلامی، به دنبال برگزاری این اجلاس در کشور عراق بودند ولی با جانفشانی شهید عباس دوران، برگزاری این اجلاس در عراق منتفی شد.
وی اظهار داشت: امروز بعد از گذشت 30 سال از عمر پربرکت انقلاب اسلامی، علی رغم سعی و تلاش نظام سلطه برای جلوگیری از برگزاری اجلاس سران غیر متعهد درایران یا کم رنگ کردن آن، با فداکاری فرزندان ایران اسلامی، اجلاس نم با شکوه تر از همیشه برگزار شد.
عنابستانی در پاسخ به تهدیدات رژیم صهیونیستی و حامیان غربی اش گفت: رژیم جعلی اشغالگر قدس با حمایت استکبار جهانی ، توان مقابله با گروه حزب الله را نداشت و شکست مفتضحانه ای را متحمل شد.این رژیم جعلی چگونه قادر است در برابر اراده پولادین ملتی بزرگ که هشت سال دفاع مقدس را با افتخار پشت سر گذاشته و هیمنه دشمنان را در هم شکست، ایستادگی کند.
استاندار چهارمحال و بختیاری، ملت همیشه در صحنه و بیدار ما تا آخرین قطره خون از نظام خود دفاع می کند و به ملتی که پای اندیشه های خود ایستاده است نمی توان زور گفت.
وی به تحمل و بردباری ملت ایران اسلامی در برابر سختی ها و مشکلات اشاره کرد و افزود: ملت ما با تهدید عقب نمی نشیند.