به گزارش
جهانبین نیوز به نقل از خبرنگار
بام ايران خبر شهرام احمدي گفت: بشر با دست يافتن به علم و تکنولوژيهاي بالا بدون در نظر گرفتن مسائل زيست محيطي آثار مخربي را بر محيط زيست وارد ميکند.
احمدي، آلودگي آبها، خاک و هوا، توليد پسماندهاي خطرناک، تغيير اقليم، تغيير اراضي کشاورزي به مسکوني را از جمله مشکلات امروز محيط زيست عنوان کرد.
وي بيان داشت: مصيبت هايي که بر سر محيط زيست مي آيد نوع نگرش ما به محيط زيست و نوع رفتار ما با محيط زيست است.
مدیرکل محیط زیست چهارمحال و بختیاری افزود: رفتار ما با محيط زيست ريشه در نوع نگرش ما دارد و اگر نگرش ما به محيط زيست اصلاح شود رفتار ما هم درست ميشود.
احمدی، ضعف فرهنگي را دليل نگرش و رفتار غلط زيست محيطي دانست و اظهار داشت: جاري کردن فرهنگ زيست محيطي نيازمند مشارکت اقشار مختلف مردم در اين زمينه است.
وی با اشاره به نقاط قوت و ضعف زيستمحيطي چهارمحال و بختياري تصريح کرد: استان ما از لحاظ تنوع زيست محيطي داراي نقاط قوتي است از جمله از ۳. ۲۸ گونه بومي در ميليون هکتار، ۱۲۰۰ گونه گياهي و ۲۹۴ گونه جانوري برخوردار است.
احمدي افزود: هفت منطقه شامل يک پارک ملي، يک اثر طبيعي ملي، پنج منطقه حفاظت شده از مناطق تحت مديريت حفاظت محيط زيست در اين استان است.
وي گفت: چهارمحال و بختياري به دليل شرايط توپوگرافي و اقليمي و داشتن چشمهساران با داشتن یک درصد خاک کشور ، هفت درصد آب کشور را داراست.
مدیرکل محیط زیست چهارمحال و بختیاری با اشاره به مشکلات زيست محيطي استان بيان کرد: در استان ما متاسفانه در هيچ نقطهاي مديريت پسماند به صورت اصولي انجام نميشود و از ۲۴ شهر استان تنها پنج تصفيهخانه فاضلاب شهري داريم.
احمدی افزود: براي ۲۷ ناحيه و شهرک صنعتي فقط ۳ تصفيه خانه فاضلاب صنعتي وجود دارد و اين تهديدي براي محيط زيست استان است.
وی، فشار چند برابر ظرفيت به محيط زيست به دليل وابستگي معيشتي مردم به محيط زيست، خشکسالي هاي سالهاي اخير و ريزگردها را از ديگر مشکلات محيط زيست استان برشمرد.
انتهای پیام/