حیدری، باغدار و کشاورز روستای بارده، در گفتوگو با خبرنگار
جهانبین نیوز گفت: کاشت هندوانه در شش هکتار از اراضی این روستا انجام گرفته و پیشبینی میشود بیش از ۴۰ تن محصول در هر هکتار برداشت شود.
وی افزود: استفاده از کود مناسب، آبیاری به موقع و هرس علف های هرز از جمله اقدامات برای بهتر کشت کردن هندوانه در این زمین کشاورزی است.
حیدری، مطلوب بودن کیفیت، رنگ و طعم هندوانه بارده را به خاطر ارگانیک بودن محصول و استفاده از آب بدون املاح این روستا دانست و بیان داشت: این محصول از استانهای اصفهان، شیراز، خوزستان و لرستان تقاضا و سفارش ارسال داشته است.
به گفته این کشاورز، ماندگاری محصول هندوانه روستای بارده تا دو ماه است.
انتهای پیام/خ ز/