به گزارش
جهانبین نیوز، محسن ضیایی اظهار کرد: همه ساله همزمان با ماه مبارک رمضان ساعت پخت نان در نانوایی های استان تغییر می کند.
به گفته وی، نانوایی ها از ساعت ۹ تا ۱۲ صبح و عصر ها از ساعت ۱۶ تا ۲۰ و ۳۰ دقیقه اقدام به پخت نان خواهند کرد.
ضیایی گفت: هم اکنون بیش از ۷۰۰ نانوایی در چهارمحال و بختیاری فعال است و بطور میانگین مصرف گندم استان، هشت هزار تن در ماه است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی دولتی استان تصریح کرد: ۷۴ هزار تن گندم در سال ۹۱ و بیش از ۹۶ هزار تن در سال گذشته در استان مصرف شده و مصرف ۱۱۰ هزارتن گندم برای سال جاری در استان پیش بینی شده است.
در ماه مبارک رمضان تعدادی از نانوایی ها به پخت چند نوع نان اقدام می کنند.
انتهای پیام/