به گزارش
جهانبین نیوز، جشن فرهنگ و هنر انقلاب به منظور تقدیر از جوانان هنرمند جبهه فرهنگی انقلاب با حضور تعدادی از اهالی عرصه فرهنگ و هنر به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران در تالار چمران این دانشگاه برگزار شد.
محمدرضا سرشار، حجتالاسلام زائری، انیسیه شاهحسینی، جمال شورجه، فرجالله سلحشور، علیمحمد مودب، جهانگیر الماسی و سیدضیاءالدین دری دراین مراسم حضور داشتند.
علی عبدی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران در ابتدای مراسم ضمن خیرمقدم به میهمانان گفت: هدف از برگزاری چنین مراسمی طبق بیانات رهبری حمایت از جبهه فرهنگی است که به صورت خودجوش جریانات فرهنگی را هدایت میکند. و ما در دانشگاه تهران تلاش کردیم که با حمایت از عناصر فرهنگی جبهه انقلاب آنها را تقویت و حمایت کنیم.
در ادامه مراسم کلیپی پخش شد که چهرههای فرهنگی و هنری در زمینههای مختلف را نشان داد.
محمدرضا سرشار به عنوان اولین سخنران پشت تریبون رفت و گفت: نگاه برگزارکنندگان در انتخاب نوع این کلیپ گویای این است که تا حدودی باز بوده است. ولی اگر بخواهیم ملاک را کسانی بگیریم که در بزنگاهها سینه سپر کردند و قید محبوبیت کاذب را زدند تعداد به ۵ یا ۶ نفر نمیرسید. اما اشکالی ندارد چون ما باید منادی وحدت باشیم و کسانی که اشتباهاتی کردند را در جمع پیروان راستین رهبری جای دهیم.
وی با اشاره به بیانات امام خمینی مبنی بر اینکه هنر دمیدن روح تعهد در کالبد بشریت است، اضافه کرد: آنچه هنر متعهد را از هنر غیرمتعهد متمایز میکند این است که بتواند در انسانها میل به بهتر شدن را برانگیزد و به تعبیری غم غربت دورافتادگی از اصل را در انسان زنده کند.
در ادامه مراسم محمدمهدی سیار شاعر جوان انقلاب پشت تریبون حاضر شد و شعرهایی را خواند. که شعر (گزینههای روی میز) با تشویق دانشجویان حاضر در سالن همراه بود.
میهمان سومی که پشت تریبون حاضر شد، علیمحمد مودب بود که گفت: هنر و تجلیل از چهرههای فرهنگی کار سختی نیست چون اینها خودشان با مجاهده در هنر ماندگار شدند. و دشواری کار، تجلیل از هنرمند جوانی است که ماندگار شود.
ما در موسسه فرهنگی شهرستان ادب جمعی از عزیزان را گرد هم جمع کردهایم که در طول پنج سال فعالیت خود جوانانی را تربیت کنند که در عرصه ادبیات تولید محتوا کنند.
در ادامه مراسم سیدوحید سمنانی، محمدرضا سرشار, علیمحمد مودب و مهدی سیار از هنرمندان جوان اهل قلم تقدیر کردند.
سارا عرفانی، سیدمهدی موسوی، مهدی چراغزاده، حسین صیامی، سیدمحسن میرشاهمحمد، نیما درویش، سیدعلی لواسانی و جواد شیخالاسلامی از جمله جوانانی بودند که در حوزه ادبیات و شعر مورد تقدیر قرار گرفتند.
در ادامه جشن فرهنگ و انقلاب الهام چرخنده در ادامه این مراسم روی سن آمد و در خصوص اتفاقاتی که اخیرا برایش بوجود آمده گفت: خوشحالم که هنوز زندهام و به مناسبت ۱۳ رجب تولد آقا امیرالمومنین در پیشگاه دانشجویان و اساتید محترم در عرصه هنر و فرهنگ هستم.
چرخنده ادامه داد: بعد از پخش اظهار ارادتم در آغازین روزهای بهار به رهبر انقلاب اتفاقات عجیبی برایم افتاد و این اولین باری است که در خانه فرهنگی خودم صحبت میکنم. دقیقا بعد از پخش این ویدیو بود که من از شبکههای مختلف منافقان، صدای آمریکا و مخالفان صحبتهایی شنیدم و همچنین برخی دوستانم در عرصه سینما نسبت به من خیلی لطف داشتند و پیامکهای مختلف برایم ارسال شد که متوجه شدم چقدر از دستم ناراحت هستند و چقدر از این کلام من پریشان شدهاند.
این بازیگر سینما و تلویزیون عنوان کرد: در همان شرایط بود که دلم شکست و غصه دار شدم. اما همان لحظه یاد فرمایش حضرت امام (ره) افتادم که گفته بود هر وقت دشمن از شما تعریف کرد ناراحت شوید. بعد از این جریان تلویزیونهای مختلف شروع به فحاشی، تهمت و تهدید کردند. و صدای آمریکا و شبکه من و تو که به دور از خاک وطن مردم و رهبرم هستند، زنده باد و مرده باد سرمیدادند و میگفتند که این کار را انجام دهید و آن کار را انجام ندهید.
چرخنده افزود: به عنوان یک سینماگر متوجه شدم این حال، حال بسیار خوبی است. این ماجرا ادامه پیدا کرد و به صفحات شبکههای اجتماعی رسید و همه چیز در اینستاگرام شروع شد. در شب تولد پسرم، شیشههای ماشینم را شکستند. همان جا خطاب به حضرت علی (ع) گفتم یا علی(ع) حواس شما هست؟ من متوجه میشوم که غربت شیعه چقدر سخت بوده است. در همان زمان غصه الهام چرخنده و باور قلبیاش از بین رفت تنها یک جمله(واعتصموا بحبل الله جمیعا ) به ذهنم آمد و احساس کردم بچه مسلمانان و عاشقان مولا هستند و مرا تنها نمیگذارند..و همان روز به لباس سنتی ایران ملبس شدم که به انگلیسی روی آن نوشته بودم همه جانم فدای امیرالمومنین، رهبرم، حاکم، تمام مسلمین. در نتیجه این اقدام حال آنهایی که از من بد بود، بدتر شد.
این بازیگر ادامه داد: الآن که اینجا ایستادم کمرم درد میکند چون دیشب دوباره به جرم عاشقی مرا با چوب زدند.
چرخنده با اشاره به اینکه این کشور برای هیچ دسته و رنگ خاصی نیست یادآور شد: وطنم بوی آرامش، صبر و ایمان میدهد. و من هم یک بچه مسلمان هستم. تحصیلاتم مهندسی معماری است و با افتخار میگویم که قاری قرآن بودم و سالها در بخش بسیج مساجد نقاشی تدریس کردم. از سال ۷۹ وارد سینما شدم اما فکر میکنم دیگر تصویرم را نبینید چون برایم پیام فرستاده بودند که خانم چرخنده سینمای ما جای چنین زنانی نیست. برایم این سوال بوجود آمد که فضای فرهنگی ما جای چه نوع زنانی است؟ امیدوارم که همچنان خداوند این قدرت و یاری را به من بدهد. پدرم همیشه به من میگفت سرت را بالا بگیر و یا علی بگو.
وی در خصوص تبدیل ارزشها به ضد ارزشها توضیح داد و گفت: من سالهای زیادی خارج از کشور بودم و مستند آیین ساختم. و به تمام سنتها و فرقهها احترام میگذارم اما نمیدانم چه اتفاقی افتاده است که ارزشها تبدیل به ضد ارزشها شده است. فکر میکنم بخش فرهنگی ما احتیاج به یک هدیه فرهنگی دارد؛ بنابراین یک بسته فرهنگی برای مقابله با دشمنان دارم. به نظرم سینمای ما جای پاکی و ایمان و یک نوع سینمای واقعی است که به فرهنگ ایران کمک کرده است.
چرخنده در پایان گفت: بسته فرهنگیام این است که تولد آقا امیرالمومنین را به حضرت آقا رهبر عظیم الشأن کشورمان تبریک بگویم و به ایشان بگویم انشا الله سایه شما مستدام باشد و روز پدر هم برشما مبارک.
انتهای پیام/خ ز/