رهبری در آخرین بیانات خود ابراز امیدواری کردند که مذاکرات کشورمان با ۵+۱نتیجه بخش باشد و فرمودند که از این مذاکرات ضرری نمی بینیم و صراحا تاکید کردند که تیم مذاکره کننده کشور باید مورد حمایت مسئولان و مردم باشد .
یادداشت:
چند ماهی است که با آغاز به کار دولت یازدهم، سخن از مذاکره با دولت آمریکا نیز بالا گرفته است و در جامعه این تفکر در حال القاست که اگر دولت های ایران و آمریکا با یکدیگر مذاکره کنند تمام مشکلات مردم ایران پس از این مذاکره صرف نظر از نتایج آن حل خواهد شد .
بی شک روابط دیپلماسی مناسب کشور ها با یکدیگر و برقراری روابط حسنه دو کشور در وضعیت فرهنگی ،اقتصادی ،سیاسی و....مردم آن کشور ها نیز موثر است اما این سخن زمانی درست و بجاست که ارتباط دو کشور متقابل باشد و یکی از این دو کشور مورد بحث در رابطه با دیگری زیاده طلبی نکند و همانگونه که منافع و سود خود در این رابطه را کسب می کند سود و منافع مردم کشور مقابل را نیز تامین نماید .
شاید در وهله ی اول این نکته به ذهن ها خطور کند که رابطه ی ایران و آمریکا نیز جز رابطه ای متقابل و در حیطه ی منافع دو کشور نیست اما با اندکی تامل در گذشته ی روابط دو کشور ایران و آمریکا و سوابق آمریکا در قبال کشور و مردم ایران چیزی غیر از رابطه ی متقابل را به اذهان عمومی متبادر می سازد .
آمریکا از بدو شکل گیری تا کنون در ارتباط با کشور ها جز به منافع خود نیاندیشیده است و روابط این کشور در سال های دور با ایران هم این سخن را تائید می کند . وجود نفت فراوان در خلیج فارس ،موقعیت استراتژیک ایران در منططقه از نظر سیاسی ،فرهنگی ،اقتصادی ،جغرافیایی و نیاز امریکا به این موقعیت از دیرباز تاکنون باعث شده است تا آمریکا همواره سعی در به سلطه درآوردن ایران داشته باشد و در این راستا در مقاطعی چون حکومت پهلوی در ایران به این هدف شوم و استعماری خود رسید اما با پیروزی انقلاب اسلامی ایران دست تعدی امریکا از ایران نیز کوتاه شد و دولت جمهوری اسلامی ایران خاری در چشم آمریکای جنایتکار گردید .
با پیروزی انقلاب اسلامی ایران دشمنی آمریکا با ملت ایران نیز آشکار شد ،تحریم های ۳۰ ساله ،جنگ تحمیلی ۸ساله و ....از جمله جنایاتی است که این رژیم جنایتکار علیه مردم ایران مرتکب شد و هیچ گاه به خاطر ارتکاب آن از ملت ایران عذر خواهی نکرد ،هزاران جوان ایرانی در راه دفاع از میهن فدا شدند اما نه تنها دولت آمریکا کوچکترین عذرخواهی از ایران نکرد ک عراق دشمن قسم خورد ه ی ایران را بیش از پیش حمایت کرد .
در آخرین جنایت آمریکا علیه ملت ایران ۱۴ تن از فرزندان کشورمان به دست تروریست های در حمایت آمریکا به شهادت رسیدند .
علی رغم در اختیار داشتن بمب های هسته ی که دولت آمریکا از آنها برای نابود ی نسل بشر استفاده می کند این دولت متجاوز از اینکه دولت جمهوری اسلامی ایران بتواند انرژی هسته ای را در قالب صلح آمیز به کار گیرد ممانعت به عمل می آورد و حتی به این دلیل اقدام به ترور دانشمندان ایرانی نموده است .
با این تفاسیر کوته فکری است که فکر کنیم دولت آمریکا دولتی قابل اعتماد و صلح طلب است و برای اینکه وضع معیشت مردم ما بهبود یابد باید با این دولت ارتباط دوستانه برقرار کرد .
مسئولان دولت جمهوری اسلامی جز با هدف اینکه اندکی از مشکلات مردم بکاهند بر سر میز مذاکره ننشسته اند اما لازم است رهنمود های رهبری در این راستا را آویزه ی گوششان کنند ،رهبری در آخرین بیانات خود ابراز امیدواری کردند که مذاکرات کشورمان با ۵+۱نتیجه بخش باشد و فرمودند که از این مذاکرات ضرری نمی بینیم و صراحا تاکید کردند که تیم مذاکره کننده کشور باید مورد حمایت مسئولان و مردم باشد .
شاید مذاکرات کشورمان به نتیجه برسد که این همان چیزی است که مسئولان کشور بدنبال آن هستند و شاید با شکست روبرو شود که به فرموده ی مقام مظم رهبری از آن ضرری نمی بینیم اما پیروزی یا شکست در این مذاکرات دلیل بهبود یا بدتر شدن اوضاع اقتصادی کشور نیست ،بهبود وضع اقتصاد کشور فقط یک راه دارد و آن عزم ملی برای بهبود اوضاع اقتصادی است .
در زمانی که آمریکا همه ی دنیا را برای تحریم اقتصادی ایران بسیج کرده است تنها کسانی که می توانند این مشکل را برطرف کنند ایرانیان هستند ،در شرایط تحریم و اوضاع بد اقتصادکشور ،کافی است هر کدام از ما با تفکر بسیجی ،بالا بردن بهره وری در کار ،انجام کار و مسئولیت خود به بهترین وجه ،کاستن از زیاده خواهی ها سعی کنیم از کوچکترین واحد کشور که خانواده ها هستند تا مدیریت کلان کشور اقتصاد را مدیریت کنیم .