مردم شهرستان لردگان بار ديگر با حضور پرشور وحماسی خود در راهپيمايی ۲۲ بهمن با آرمانهای انقلاب و رهبری بيعت کردند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی « جهانبین نیوز »؛ همزمان با برگزاری جشن پیروزی انقلاب اسلامی و مراسم راهپیمایی با شکوه ۲۲ بهمن مردم انقلابی شهرستان لردگان با سر دادن بانگ اللهاکبر و شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل در مسیرهای منتهی به مصلی بزرگ لردگان راهپیمایی کردند.
این رویداد بزرگ ملی، با حضور پرشور مردم قدرشناس و وطندوست لردگان، صحنههای بیبدیلی از وحدت، همدلی و عزم راسخ برای ساختن ایرانی آبادتر و سربلندتر را به تصویر کشید.
حضور گسترده مردم لردگان و حومه از اقشار مختلف جامعه، پیر و جوان، زن و کودک، از کارگر و کارمند تا دانشجویان، مسئولین شهرستانی در چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نشان از این دارد که وحدت و وفاق ملی رمز اقتدار و پیشرفت ایران اسلامی است.