۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۸
کد مطلب : ۵۰۳۱۵
گزارش تصویری/

زولبیا و بامیه؛ از شیرینی مراحل طبخ تا طعمی دلچسب

از شیرینی طعم زولبیا و بامیه که بگذریم، جذابیت دیدن مراحل طبخ آن هم کم‌تر از طعم دلچسب آن نیست.
به گزارش جهانبین نیوز؛ اگرچه بنابر توصیه‌های متخصصان تغذیه، زولبیا و بامیه نباید در ماه رمضان مصرف شود، اما این شیرینی سالیان سال است که در فرهنگ مردم ایران جا افتاده و با آمدن ماه رمضان عطر و بوی آن در خیابان‌های شهر می‌پیچد.

از شیرینی طعم زولبیا و بامیه که بگذریم، جذابیت دیدن مراحل طبخ آن هم کم‌تر از طعم دلچسب آن نیست.

عکس از رضا کمالی دهکردی

انتهای پیام/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

يکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳

ساعت:

۰۰:۲۱:۲۴

24 Nov 2024