۰
plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۹
کد مطلب : ۷۲۰۹

زمان افطار دستگاه گوارش را شوکه نکنید

میترا زراتی متخصص تغذیه و رژیم درمانی ؛ در خصوص مواد مصرفی در وعده افطار گفت: همیشه توصیه بر این است که افطار با یک ماده غذایی خیلی گرم و یا خیلی سرد شروع نشود.
زمان افطار دستگاه گوارش را شوکه نکنید
به گزارش حهانبین، دستگاه گوارش مدت زیادی استراحت کرده و اگر به طور ناگهانی یک ماده غذایی گرم یا سرد وارد بدن شود باعث آسیب به مخاط دستگاه گوارش می شود.
زراتی با اشاره به اینکه افطار را با یک شیر و خرما که سنت پیامبر بوده آغاز کنید توصیه کرد: از مواد غذایی نیمه جامد از جمله سوپ و آش ولرم ترجیحا با حبوبات کمتر استفاده شود تا مشکل نفخ ایجاد نشود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در ادامه تاکید کرد: فراموش نکنیم که در وعده افطار میوه را بگنجانیم زیرا هم آب مورد نیاز بدن را تامین می کند و هم آنتی اکسیدان های لازم را به بدن می رساند تا در طول روز سیستم ایمنی بهتر بتواند فعالیت کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مصرف صیفی جاتی از جمله هندوانه و طالبی و سبزیجاتی مانندخیار را برای تامین آب مورد نیاز بدن بسیار مناسب هستند.
مرجع : دانا
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

دوشنبه ۹ دی ۱۳۹۸

ساعت:

۲۰:۰۰:۰۲

30 Dec 2019