بهرهبرداری از طرح راهآهن چهارمحال و بختیاری و اتصال این استان به شبکه ریلی کشور یکی از مهمترین مطالبات مردم این استان است که این امر در سال 92 نیز محقق نشد.
معاون شرکت مخابرات ایران از اجرای مصوبه ۱۸۱ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای کاهش ۲۰ درصدی نرخ اینترنت تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: هم اکنون برای اجرای کامل این مصوبه در حال مذاکره با شرکت ارتباطات زیرساخت و نیز شرکتهای اینترنتی – PAP – هستیم.
حاج میثم مطیعی، در بخش مداحان، سمیه حیدری در بخش ورزشکاران داخلی، برنامه سمت خدا، در بخش برنامه های تلویزیونی و وطن امروز در بخش روزنامه ها برترین های سال ۹۲ به انتخاب مخاطبان جهان نیوز شدند.
او تنها بانویی است که پدرش معصوم، شوهرش معصوم و خودش نیز معصوم بوده است، محیط پرورش و زندگی حضرت زهرا (س) محیط عصمت و طهارت بوده است. اوست که معرف نهایت کمال زن و اوج عروج یک انسان است. چشمه غدیر در باغ دستان پرتوان او به بلوغی رسید و غدیریان از دامان عصمت او به رویشی رسیدند.
در بیانیه بسیج جامعه زنان استان چهارمحال وبختیاری در محکوم کردن اقدام خارج از اصول دیپلماسی و دخالت در امور سیاسی کشور توسط خانم کاترین اشتون آمده است: این روزها اتفاقات قابل تاملی در حال رخ دادن است. گویا جریانی در حال رخ دادن است، جریانی که این روزها، شک و شبهه در خصوص خوشبین نبودن به مذاکرات را عینیت می بخشد.
کارشناس مسائل دینی گفت: کسانی که در زندگی زناشوئی جویای سعادت و خوشبختی هستند هم در گزینش همسر و هم در نحوه تنظیم روابط خانوادگی بایستی به تعالیم مقدس و ارزشمند اسلام تاسی کنند.
امام جمعه موقت شلمزار بر حفظ حرمت ایام فاطمیه در نوروز 93 تاکید کرد و گفت: همزمانی نوروز 93 و ایام فاطمیه نباید باعث کمرنگ شدن ایام عزاداری حضرت زهرا سلام الله علیها شود .
اتفاق بسیار تلخ و دور از شئونات سیاسی که برای بار دوم تکرار می شود ملاقات دزدانه و غیر مسئولانه مسئول اتحادیه اروپا با سران فتنه است دیپلماسی دزدانه و یواشکی قابل اعتماد نیست.