رئیس کمیسیون کشاورزی، صنایع، معادن و کشاورزی اتاق بازرگانی گفت: چهارمحال و بختیاری خواستگاه بادام است و میتوان برند بادام را به نام این استان ثبت کرد، اولین گام در این حوزه تعریف هویت برند است.
زعفران علاوه بر آنکه بهعنوان یک طعمدهنده و رنگ دهنده طبیعی در مواد غذایی کاربرد دارد باعث تقویت حافظه تقویت سیستم ایمنی و تقویت قلب میشود، خواص ضدالتهابی دارد و ضد سرطان است و خواص آنتی اکسیدانی آن باعث کاهش ...
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: عملرکرد هویج در استان حدود ۶۰ تا ۷۰ تن در هکتار میباشد که پیشبینی میکنیم از این سطح حدود ۱۲ تا ۱۴ هزار تن هویج برداشت شود.