امسال، برداشت چغندر قند در استان چهارمحال و بختیاری دو برابر افزایش یافته است.
به گزارش خبرنگار جهانبین، معاون بهبود تولیدات کشاورزی چهار محال و بختیاری گفت برداشت این محصول امسال در مقایسه با پارسال به دلیل افزایش سطح زیر کشت دو برابر شده است دانش افزود: امسال هزار و۵۰ هکتار از مزارع چهارمحال و بختیاری زیر کشت چغندر قند رفت. وی گفت از این سطح ۳۷ هزار تن چغندر قندبا بالاترین عیار برداشت می شود و هم اکنون عیار قند در چغند قند چهارمحال و بختیاری بطور متوسط بین۱۸تا ۱۹درصد است در حالیکه در بیشتر استانهای کشور عیارقنداین محصول بین۱۲تا ۱۴درصدبوده است. وی با اشاره به اینکه در استان چهارمحال و بختیاری به علت سردسیر بودن هوا چغندرقند به طور مـعمول در دوره بـهاره کشت می شود ،افزود : شهرستان های کیار،شهرکرد،لردگان و بروجن از جمله مراکز تولید چغندر قند چهارمحال و بختیاری است. چهارمحال و بختیاری جزو هفت استان برتر تولید چغندر قند در کشور است که این محصول را با بالاترین عیار قند تولید و روانه بازار مصرف می کند . چغندر تولیدی چهارمحال و بختیاری بخشی از نیازکارخانه قند چهارمحال وبختیاری را تامین میکند.