۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۶:۰۳
کد مطلب : ۶۰۳۷۶
جانشين فرمانده ناحيه مقاومت بسيج اردل:

وحدت مسلمانان رعب را در دل دشمنان می‌اندازد

جانشين فرمانده ناحيه مقاومت بسيج شهرستان اردل گفت: اتحاد، همبستگی و وحدت بین مسلمانان ایجاد رعب و وحشت در بین دشمنان است.
وحدت مسلمانان رعب را در دل دشمنان می‌اندازد
مظفر نادعلی‌پور در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: با توجه به برگزای مراسم تشييع و تدفين شهيدان جبهه مقاومت، شهيد سيد حسن نصرالله و شهيد سيد هاشم صفي‌الدين در روز پنجم اسفندماه، مراسم بزرگداشت اين شهدای والامقام  در مساجد شهرستان اردل برگزار خواهد شد.

وی تأکيد کرد: مراسم به جهت حمايت از جبهه مقاومت و زنده نگه‌داشتن ياد و خاطره شهدای اين جبهه، هم‌زمان با روز تشييع و تدفين اين شهدای گران‌قدر، روز پنجم اسفندماه،  ساعت 10 صبح، در مسجد حضرت اباالفضل(ع) برگزار می‌شود.


جانشين فرمانده ناحيه مقاومت بسيج  شهرستان اردل ادامه داد: اين مراسم به همت ستاد بزرگداشت شهدای مقاومت شهرستان اردل برگزار خواهد شد و از مردم ولايت‌مدار و شهيدپرور شهرستان دعوت می‌شود تا در اين مراسم حضور پيدا کرده و بار ديگر حمايت خود از جبهه مقاومت را به سرتاسر جهان، به ويژه سران کفر و استکبار جهانی‌ اعلام کنند.

نادعلی‌پور يادآور شد: وحدت و اتحاد امت اسلامی، رعب و وحشت زيادی در پيکر استکبار جهانی ايجاد کرده و شکست مفتضحانه و خفت‌بار رژيم غاصب اسرائيل در برابر جبهه مقاومت و کشورهاي فلسطين، لبنان و سوريه، و قبول آتش‌بس در غزه، نشانگر عجز و ناتوانی آنها در برابر اراده ملت‌های مسلمان جهان است.

انتهاي خبر/570ه
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

يکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳

ساعت:

۱۰:۳۹:۱۷

23 Feb 2025