زهرا حبیبی در گفتگو با خبرنگار گروه مذهبی پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، با اشاره به نقش تاثیرگذار زنان در حماسه عاشورا اظهار کرد: در روز این واقعه، زنان بسیاری حضور داشتند و در صدر آنها حضرت زینب (س) بودند که چه در کربلا و چه بعد از آن نقشآفرینی کردند، اما در واقعه عاشورا زنان دیگری هم بودند که پا به پای 72 یار اما حسین (ع) ایستادند و از آن جمله میتوان به «دُلْهُم» همسر زُهَیر، «امّ وَهْب»، «رباب» همسر امام حسین (ع) و... اشاره کرد.
وی تصریح کرد: حضرت زینب (س)، با اقتدار در مجلس یزید ایستادند و چنان کوبنده سخنرانی کردند، که بهعنوان پیامآور کربلا شناخته میشوند و میتوان گفت رسالت ایشان بیان جنایاتی بود که در کربلا رخ داد که به دنبال آن یزید رسوا شد.
حبیبی ادامه داد: میتوان گفت حضرت زینب (س) با روشنگری که داشتند و بهعنوان رزمنده جهاد تبیین، تکمیلکننده قیام امام حسین (ع) بودند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: زنان و دختران ایرانی نیز همواره از حضرت زینب (س) الگو گرفتند و در همه وقایع بهویژه در بحث دفاع مقدس حضور فعال این زنان را شاهد بودیم.
حبیبی با اشاره به پیادهروی اربعین و حضور بانوان در این واقعه بزرگ خاطرنشان کرد: پیادهروی اربعین، خود بهعنوان یک حماسه بزرگ در دنیا مطرح است و زنان در این واقعه نیز حضور پررنگی دارند.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین اهداف امام حسین (ع) در قیام عاشورا امر به معروف و نهی از منکر بود تاکید کرد: در زمانی که اسلام در خطر نابودی بود و ضدارزشها در حال تبدیل شدن به ارزش بودند، امام حسین (ع) با فدا کردن جان خود به میدان آمد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری با تاکید بر احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بیان داشت: زنان در احیای این فریضه نقش بسزایی دارند، چراکه زنان بهعنوان مادر در خانواده و در تربیت فرزندان تاثیر بالایی دارند.
انتهای خبر/1026ج