به گزارش «
جهانبین نیوز»، فخرالدین اسدی با اعلام این خبر گفت: اجرای برنامههای مکملیاری با قرص آهن و ویتامین D و هماهنگی جهت اجرای برنامه کشوری سلامت دهان و دندان و وارنیش فلوراید در سال تحصیلی آتی و همچنین هماهنگی جهت اخذ تأییدیه بهداشت فضای کودکستانها توسط شبکههای بهداشتی درمانی شهرستانها موضوع مهمی است که لازم است بیش از پیش مورد توجه قرار میگیرد.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه برنامههای مکمل یاری در مدارس اجرا خواهدشد، ادامه داد: در سال تحصیلی پیش رو برنامه مکمل یاری با قرص آهن و ویتامینD با پوشش ۴۲ هزار دانش آموز دختر متوسطه اول و دوم با توزیع ۱۶ قرص آهن و ۹ قرص ویتامینD به ازای هر دانش آموز و در مجموع با توزیع ۶۷۲ هزار قرص آهن و ۳۷۸ هزار قرص ویتامینD اجرا خواهدشد.
وی افزود: برنامه سلامت دهان و دندان با ارائه خدمات دندانپزشکی سطح دو شامل ترمیم، کشیدن، فیشورسیلنت در مدارس ابتدایی روستایی و شهرهای با جمعیت زیر ۲۵ هزار نفر برای دانش آموزان تحت پوشش بیمه روستایی و سایر بیمهها به صورت رایگان در مراکز جامع سلامت دارای مرکز دندانپزشکی فعال در طول سال تحصیلی اجرا میشود ضمناً طرح وارنیش فلوراید نیز در کلیه مدارس ابتدایی استان به صورت رایگان اجرا میگردد.
فخرالدین اسدی ادامه داد: در خصوص فرایند صدور مجوز فعالیت کودکستانها، شبکههای بهداشتی و درمانی جهت صدور تاییدیه بهداشت مؤسسان کودکستانها همکاری لازم را با ادارات آموزش و پرورش استان به عمل خواهندآورد.
گفتنی است، جلسه کمیته ارتقای سلامت مدارس استان با هدف هماهنگی اجرای برنامهها و طرحهای حوزه سلامت در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ با حضور معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش، مدیر سلامت، جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و کارشناسان مربوطه در محل اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد.